woensdag 2 maart 2016

Hardstenen hoekfontein

Een warme sfeer in uw toiletruimte creëert u met natuursteen. Deze B-stone hoekfontein van Sanidream is super praktisch en neemt weinig ruimte in beslag. Hij is gemaakt van natuursteen en met de hand vervaardigd.


Dat maakt het een echt natuurlijk product! Let op: hierdoor vallen . Alle typen sanitair vind je op BESLIST.

Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Waar een hardstenen fontein normaal misschien buite. Dit is een prachtige fontein voor in uw toiletruimte. Hardstenen hoekfontein (30x30x10) van het merk Aqua Splash.


Deze fontein is ook verkrijgbaar als comple. Nu in de aanbieding van € 12voor € 929! Dit is een zeer duurzame fontein, dit komt omdat hij hand vervaardigd is uit natuursteen.


Hierdoor zal hij lang meegaan!

U kunt deze fontein… Nieuw. Complete hardstenen fontein set in een hoekopstelling. Met Victoria toiletkraan. Wiesbaden is een gerenommeerd merk wat staat voor betrouwbare, kwalitatieve en vaak ook innovatieve producten. Dankzij het juist selecteren van grondstoffen, slim inkopen en efficiënt te produceren worden prijzen bijzonder scherp gehouden.


Bent u op zoek naar een hardstenen hoekfontein ? Bestel deze dan online bij HetSanitairfiliaal. Koop de Wiesbaden hoekfontein hardsteen 30x30x10cm 39. Snelle levering, goede service! Toon meer informatie over dit product . Deskundig advies en snelle levering. Bij TSM altijd op Voorraa Voordelig en Snel in Huis!


Categorieën: Wastafels, Fonteintjes. Verkleuring en scheurtjes vallen buiten de garantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts