vrijdag 4 maart 2016

Okergeel vloerkleed

Gele Tapijten koop je eenvoudig online bij bol. Vind kleed geel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bent u op zoek naar een geel vloerkleed ? Dan bent u bij Webkarpet.


Het tapijt is lekker zacht aan je voeten, deze is namelijk gemaakt van 1 wol.

Vloerkleed Colours in de kleur oker komt uit de Colours-serie. Alle soorten en stijlen vloerkleden. Van handgeknoopt tapijt tot speelkleed. Geel vloerkleed - karpet.


Vloerkleden van verschillende topmerken online verkrijgbaar en snel in huis. Gratis levering, niet goed geld terug. Okergeel vintage vloerkleed 245cm x 166cm.


Slechts een exemplaar beschikbaar, gratis aflevering. Niet tevreden is geld terug.

Bekijk dit unieke vintage vloerkleed hier. Vintage vloerkleed dat ontkleurd is en daarna voorzien is van een nieuwe kleur. Dit vloerkleed is op voorraad en kunnen wij gelijk na uw bestelling inpakken en versturen. Dit comfortabele hoogpolige vloerkleed Carice in de kleur okergeel voelt heerlijk zacht aan en is lekker warm aan je voeten.


Zoals altijd de voordeligste online én offline! Een authentiek geel tapijt. In Turkije worden deze tapijten geknoopt door de vrouwen. Omdat ze daar worden gebruikt raken ze versleten.


Om ze niet zomaar weg te doen worden ze in een nieuw jasje gestoken. Eerst worden ze geschoren en hersteld waar het te versleten is. Je vindt hier bij viavtwonen alle soorten kleden! Kies voor een rond of juist een rechthoekig vloerkleed , of kies voor een trendy schapenvacht.


Wil je jouw huis helemaal opfleuren met een leuk vloerkleed ? De meest aangename verrassing is de goede prijs van Sketch - we hebben het grote prijskaartje laten zitten, wat dit vloerkleed zeer vriendelijk maakt voor je portemonnee. Shop kleurrijke carpetten en zachte vloerkleden direct online op vtwonen. Een prachtig uniek Viintage Original vloerkleed ! Het is een vintage original vloerkleed , dat wil zeggen dat de van origine hoge pool geschoren is en daarna is het kleed gebleekt in de Turkse zon.


Het kleed heeft verder geen verfbehandeling gehad zodat de originele kleuren mooi zichtbaar zijn gebleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts