vrijdag 4 maart 2016

Isoparels

Isoparels spouwmuurisolatie. Het isoleren van uw bestaande spouwmuren heeft een direct effect op uw energierekening. En dat maakt isoleren interessant. In geïsoleerde vorm is lucht namelijk de beste isolator die er bestaat.


Hoe breed of smal deze ook is.

Met behulp van de isoparels die licht zijn van gewicht, vult u de spouwmuur op. Daarnaast voorkomen de parels dat u vochtproblemen krijgt in huis. Muffe en vochtige kruipruimte Kruipruimtes zijn vaak muf en vochtig doordat water uit een vochtige bodem verdampt en condenseert tegen de onderzijde van de begane grondvloer. Balletjes in geëxpandeerd polystyreen.


Isoperles is ideaal om holle muren te isoleren. ISOPARELS kruipruimte isolatie. Heeft u onvoldoende hoogte onder uw vloer?


Wanneer de hoogte onder uw kruipruimte te beperkt is om onder te werken, heeft ISOCHIPS een alternatief voor het isoleren van de kruipruimte.

Deze zijn vermengd met lijm en worden met speciale apparatuur in de spouwmuur geblazen. Voor een perfecte warme-isolatie van holle ruimten, bijvoorbeeld in gewone en schuine daken, tussen de balken van plafonds en staanderwanden. Materiaal, Polystyreen (ps).


ISO-parels Spouwmuurisolatie. Als eindresultaat ontstaat een homogene isolerende plaat, . Een groeiend bewustzijn voor energievriendelijk wonen zonder verspilling heeft gezorgd voor. Belgian Construction Certification Association.


Na-isolatie van spouwmuren met gebonden geëxpandeerde polystyreenkorrels. Eco Max bvba is erkend verdeler van ISO parels voor het na-isoleren van spouwmuren. Voor de Platinum Iso Parels moet u bij Isotech zijn.


Goede isolatie voor een comfortabel huis en een lage energierekening. Vanaf 2euro per zak van 3liter! Ideaal als u het hoogste rendement wilt behalen uit uw isolatie, wooncomfort en zo veel mogelijk wil besparen op de energiekosten. Heel erg nieuw aan het hele energie gebeuren en zijn bezig met een aantal dingen. Kom ik later wel op terug.


Knauf (Supafil), de andere is van . Deze EPS parel en bevat grafiet wat zorgt voor een hoger isolatievermogen van wel ten opzichte van de originele witte EPS parel.

Warmte wordt nog langer wordt vastgehouden waardoor u meer kunt besparen op uw energie kosten. Zorg er met klik voor dat je geen nieuwe ontwikkelingen mist. Gaan we voor PUR of voor ISO parels ? Voordeel ISO parels is lagere .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts