donderdag 10 maart 2016

Hiemstra drachten

Leasrijders toe aan nieuwe. Tandartspraktijk voor algemene tandheelkunde en orthodontie . Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor HIEMSTRA BANDENCENTRUM in Drachten vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Openingstijden HIEMSTRA BANDENCENTRUM De Hemmen in Drachten , alle HIEMSTRA BANDENCENTRUM openingstijden en koopavonden in Drachten.


Hiemstra is weerpresentator bij het NOS Journaal.

Daarnaast is hij adviseur bij het weerbedrijf MeteoVista B. Pelletketels van BIODOM werken op basis van houtpellets (biomassa). Dit organische materiaal is 1 COneutraal en gemiddeld goedkoper dan aardgas en goedkoper dan stookolie of propaan. De pelletketels van BIODOM zijn voorzien van de innovatieve BIO-LOGIC technologie. Dankzij deze technologie . Independer geeft meer informatie en klantervaringen over deze tandartspraktijk.


H hiemstra Drachten op Telefoonboek. Naast een h hiemstra vind je ook veeteelt, bouw, groothandel in machines, metselaar, transport. Maar Wiggele sloeg dàt in de wind.

Uw zaak is bij haar in betrouwbare handen. Zij is duidelijk en to the point en spreekt de taal van de regio. Opgegroeid in een echt ondernemersgezin kan zij zich goed verplaatsen in de belangen die spelen bij de continuïteit . Er zijn nog geen waarderingen geplaatst. Goedgekeurd door de redactie.


Ik kom al meer dan twintig jaar bij deze tandarts, evenals mijn kinderen. In de loop van de jaren ben ik meer tevreden geworden. De tandheelkundige behandeling door deze tandarts was altijd al goed.


Hij heeft zijn Alfa ingeruild voor een Tesla en bouwt een huis van hennep. Online afspraak maken bij tandarts in Drachten. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige zorg in een prettige omgeving. Ons team bestaat uit twee tandartsen, één mondhygiëniste, twee preventie-assistenten en één assistente.


De sfeer in onze praktijk is open en collegiaal. De praktijk is gevestigd in het centrum van Drachten aan de Drachtstervaart en is . De meest volledige site met ruim 66. Hooghiemstra Hardegarijp BV - al meer dan jaar specialist in gazon-, tuin- en parkmachines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts