donderdag 10 maart 2016

Houten ondervloer vervangen

Wat komt erbij kijken om een houten vloer te vervangen door een betonvloer ? En wat zijn de kosten en wat levert die nieuwe betonvloer op de begane grond je op ? Hout vervangen door beton. Met een nieuwe betonvloer ben je definitief verlost van vochtproblemen, doorbuigen, kraken en houtrot van de oude houten vloer. Een vloer renovatie is het gedeeltelijk of compleet vernieuwen van de vloer en dit kan tegenwoordig gelukkig snel en betaalbaar.


De verschillende opties voor vloer renovatie op een rij.

Vloer begane grond vervangen. Het vervangen van de beganegrondvloer is een ingrijpende maatregel. Doe dit alleen als de bestaande vloer echt van slechte kwaliteit is of niet meer voldoet. Vervang de oude vloer door een geïsoleerde vloer.


Is de houten vloer aangetast door te veel vocht, dan kunt u ervoor kiezen om de . Gedetailleerde omschrijving: Onze houten ondervloer van de hal is rot deze moet dus vervangen worden en we willen ook gelijk de woonkamer doen 9m bij ongeveer. Hallo, Ik heb mezelf al suf gezocht op het forum voor een oplossing, maar ik vind niks concreet (of ik heb erover gezien). Het is niet zo dat de vloer danst . Is het tijd om je houten vloer te vervangen ?

Kies je voor reparatie of een betonnen vloer ? Bekijk welke opties er zijn en maak een goed keuze. Er zijn verschillende redenen om een houten vloer te vervangen. Bijvoorbeeld als het hout is aangetast door houtrot. Of omdat het draagvermogen onvoldoende blijkt als je de badkamer van de benedenverdieping naar boven wil verhuizen.


Een derde belangrijke reden is de akoestiek. Wat zijn de mogelijkheden om een houten vloer te vervangen in beton? De houten vloer ligt op de eerste verdieping. Nieuwe vloer zonder kruipruimte. Isolatie direct op het zand.


Een steenachtige vloer zonder kruipruimte, of een houten vloer die verrot is, kunnen vervangen worden door een nieuwe, goed geïsoleerde vloer. Dit zal vaak een systeemvloer zijn, met liggers en polistyreen vulblokken, waarover een betonnen dekvloer. De woning staat in Noord Brabant, is.


Die wil ik dus gaan vervangen. Ik gok erop dat de planken die ik eruit ga halen mm dik. Onlangs heb ik de vloer van mijn benedenappartement opengemaakt en ben tot de conclusie gekomen dat het houtwerk niet meer is wat het zou moeten. Meer resultaten van forum.


Kies voor een renovatievloer van Top Renovloer!

Dé oplossing voor uw houten vloer vervangen ! Je houten balkenvloer vervangen voor beton? Omdat er een garage naast het huis staat welke bij de woonkamer betrokken wordt hebben we de oude houten vloer in de huiskamer verwijderd om straks een nieuwe vloer te leggen die beide ruimtes met elkaar verbindt (garage en huiskamer). Nu was eerst het plan om de blootgelegde kruipruimte op te . En dat betekent niet deze vloeren slopen en vervangen door een nieuwe vloer. Bij de oudste toepassing van houten vloeren werden de gezaagde planken direct op de balken gespijkerd. Daarbij bleven de planken in het zicht, als afwerkvloer.


Later begon met in het interieur vloerbedekking toe te passen, . EEN ENKELE PLANK IN EEN VLOER VERVANGEN EN ANDERE. Als u in een oude vloer enkele planken of stukken plank wilt vervangen dan is dat niet zo eenvoudig omdat alle planken in elkaar grijpen. Die schroeven kunt u verzonken inzetten en met kneedbaar hout afstoppen. Wij hebben een oud huis gekocht, waarvan de balkenvloer verwijderd moet worden (i.v.m. een zwam en vocht).


Ons werd aangeraden nu een betonnen vloer erin te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts