vrijdag 9 januari 2015

Promatect h brandwerendheid

De plaat is onbrandbaar en waterbestendig. Brandreactie: Euroklasse Avolgens EN . Voor 12:bestel morgen bezorgd. Brandwerende platen voor wanden en plafonds.


De steenachtige plaat is samengesteld uit calciumsilicaten, cement en toeslagstoffen.

Onder normale condities gaat Promat er van uit dat voor kolommen 500°C veilig is. Indien van een concreet project bekend is dat de veilige kritieke staaltemperaturen anders zijn, dan dient daar rekening mee te worden gehouden. Op zoek naar een brandwerende plaat? PFP moet de kwalitatieve concurrentie aangaan met Promatect, die al jarenlang brandwerende bekleding toepast in verscheidene tunnels.


AFA, specialist in brandwerende en brandvertragende beplating. De Promatect-platen zijn . Koop een promatect plaat of meerdere platen aan de scherpste prijs. Promatect H is samengesteld uit calciumsilicaten, cement en toeslagstoffen.

Ook leveren wij de Promatect 1brandwerende plaat. Als u op zoek bent naar brandwerende Promatect platen, dan bent u bij Bouwbestel aan het juiste adres. In de uitgebreide online bouwmarkt vindt u de, niet alleen scherp geprijsde, vooral hoogwaardige brandwerende platen van Promatect , die u kunt gebruiken voor diverse industriële, maritieme en bouwkundige . Maak uw bedrijfspand brandveilig met brandwerend plaatmateriaal van Van der Aa. Wij gebruiken onder meer brandwerend plaatmateriaal van de fabrikanten Preficon, Promat, Gyproc en Siniat.


Promat Promatect - H I Promatect-1I Promatect-2I Promatect-3I Promatect-L500. Het materiaal bestaat uit calciumsilicaatbasis met een cementmatrix. Een uistekende bouwplaat. Bestand tegen hoge temperaturen.


Technisch Commercieel adviseur binnendienst. Promatect -1is een mineraal gebonden, vezel versterkte calciumsilicaatplaat online bij Fire Proof BV. Koop of Verkoop brandwerende platen op Marktplaats.


RTC FR brandwerende leidingkokers minuten. Horizontale naa alleen als de kolomhoogte de maximale plaatlengte te boven gaat. De naden verspringen over ten minste 5mm.


Rockwool Conlit Steelprotect Board.

Dit type bekledingsplaten wordt gebruikt voor het bekleden van: Gipswanden en stalen kolommen. De kozijnen met beglazing voldoen reeds aan de eis van minuten brandwerendheid , deze zijn geplaatst door een aannemer. Dezelfde aannemer heeft ook gezegd dat er onder de kozijnen promatect - h platen van mm dik moeten komen. Nu heb ik daar al over gebeld en weet ik waar ik deze kan . Bekledingsplaten in overleg.


PanHo Prmet een kern van 35mm Promatect H. Ook schachtwanden, leidingkokers, luchtbehandeling- en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts