dinsdag 13 januari 2015

Pandomo vloeren

Vrijblijvende offerte tegen de beste prijs. Brede collectie pandomo met showroom in Amsterdam. Wij bieden u een brede collectie. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Er is steeds meer vraag naar naadloze vloeren met een industrieel uiterlijk, maar dan wel met de eigenschappen van een woonkamervloer.

Warmte, decoratief uiterlijk, exclusiviteit en slijtvastheid zijn belangrijk. De betonlook van dit type vloerafwerking is zeer warm te noemen. Het uiteindelijke oppervlak ziet er uit als echt natuursteen, mede veroorzaakt door de . Het eindresultaat is misschien wel het beste te omschrijven als een vlak dat oogt als een naadloze natuursteen.


Vraag uw offerte online aan of kom langs in de showroom. Altach is al meer dan jaar een gerenommeerd en toonaangevend familiebedrijf waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Altach is gespecialiseerd in naadloze vloeren , wandafwerking en betonstyling.


De vloer wordt naadloos gemaakt.

Pandomo is leverbaar in elke kleur die U maar wilt. Zo krijgt de vloer niet alleen een zijdeglans, maar . U bepaalt hoe uw vloer of wand moet worden: klassiek, edel en homogeen of helemaal individueel. Bovendien wordt met dit type vloer gelijk . Ook ter verfraaiing van bijvoorbeeld een woonkamer- of slaapkamerwand is . We hebben een bescheiden showroom waarin onze klanten kennis kunnen maken met onze producten. Miljoenen kleine steentjes.


Projecten Laat u inspireren door deze vloeren. Een pandomo vloer voor een vloer met een unieke uitstraling met het esthetische effect van natuursteen. Gietvloer Pro levert pandomo vloeren.


De basis van cement geeft als resultaat een warme uitstraling met de looks van natuursteen. Doordat het een naadloos systeem . PANDOMO Ktevens met ARDEX Emengen. Dat het belangrijk is om daar bij de keuze rekening mee te houden, komt doordat het aanbrengen . Zijdematte oppervlakfinish.


Een bepaalde sfeer creëren? Bent u de tegels in het toilet of keuken zat?

Het heeft een mooie, strakke, glanzende uitstraling. Het “beton-gevoel” en de moderne industriële uitstraling zorgen niet alleen in publieke ruimtes, maar ook in privé woonruimtes voor een exclusieve vloerafwerking. Het is geheel naadloos en . De basis van deze schitterende vloer die binnen elk interieur tot zijn recht komt, is cement.


De eigenschappen zijn echter weer anders, want . Mooi, niet zo strak als een kunststof gietvloer en daarom ook niet zo besmettelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts