dinsdag 13 januari 2015

Zinken wrong

Sierstuk aan uw regenpijp (HWA). De enkele overschuifwrong wordt net als de dubbele versie om een HWA-buis geschoven, waarna de scharnierpijpbeugel om de wrong wordt bevestigd. De keuze voor een enkele in plaats van een dubbele overschuifwrong is een esthetische.


In renovatieprojecten is soms alleen een wrong aan de bovenzijde van de . Een zinken wrong zorgt voor een strakke afwerking van de zinken HWA. Een compleet assortiment aan.

Bekijk de webshop voor zinken overhschuif wrongen voor hemelwaterafvoer ( regenpijp, regenbuis). Om de hemelwaterafvoer ( regenpijp) vast te zetten aan een muur of paal heeft u deze materialen nodig. Zinken wrong inclusief HWA beugel en stokeind. Alle materialen zijn geschikt voor een buisdiameter van mm.


Groot assortiment zinken wrong snel en gratis thuisbezorgd! De goedkoopste en beste zinken wrong vindt u heel makkelijk op de klus website van Nederland: Klusleverancier. LOOD ZINK KOPER ALUMINIUM RVS PVC ALU-PVC PP-TPO PE-EPDM BLADVANGERS DIVERSEN. Vierkante zinken wrong 80x80.


Deze word rond de buis bevestigd alvorens de penbeugel eraan komt.

De penbeugel word over deze dubbele zinken wrong gezet, zodat de hemelwaterafvoer niet beschadigd. Heeft u hwa beugels nodig om een regenpijp te bevestigen? Alle soorten hwa beugels in zink en koper online. Het mooiste is om hiervoor ook zinken beugels te gebruiken. De zinken regenpijp zet u vast met beugels.


U heeft de keuze uit de diameters mm, mm, mm en 1mm. Wanneer u gebruik maakt over een wrong of . Een wrong dient om een hemelwaterafvoerbuis geschoven te worden om daarna de scharnierpijpbeugel te bevestigen om de wrong. Bij het afscheidshuis in Eerbeek zijn de PVC hemelwaterafvoerpijpen vervangen voor mooie zinken hemelwaterafvoeren.


Om het geheel af te maken zijn er vanzelfsprekend ook zinken vergaarbakken geplaatst. Deskundig advies en snelle levering. Bestel uw zinken wrong direct online op Zinkfabriek. Tonen als: Foto-tabel Lijst.


Toevoegen aan winkelwagen. Voor Q groter dan en kleiner dan gebruikt u zink regenpijp met diameter 100mm. Dubbele overschuifwrong 60mm. Laagste Prijs op Dakgootwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts