vrijdag 9 januari 2015

Badkamer betonlook

Je badkamer een betonlook geven kan met betonstuc, betontegels, gepolierde beton en keramische tegels. Voorbeelden, eigenschappen en prijzen vind je hier. U bent aan het zoeken naar een stijlvolle of misschien wel industrieel wandafwerking voor de uw muren van uw badkamer , toilet, woonkamer of douche?


Een betonvloer in de badkamer oogt erg sfeervol. Ontdek hier de mogelijkheden voor badkamervloeren met een betonlook en hun prijzen per vierkante meter. Deze unieke vloer is mogelijk in alle kleuren.

Wat is eigenlijk een betonlook badkamer ? We leggen het hier uit met voorbeelden. Dit artikel informeert over een betonlook douche. Wilt u een betonlook in een andere natte ruimte?


Het aanbrengen van de Decochip gietvloer betonlook of betonlook coating voor de badkamer is prima zelf te doen. Het is een eenvoudige klus die zelfs geen ervaring vraagt. Bij Decochip leveren wij u de beste producten, rechtstreeks uit de fabriek, direct aan u. Sneller en goedkoper bestaat niet!


Wilt u betonlook stuc op de wanden van uw badkamer of douche in plaats van tegels?

Betonnen look in de badkamer ? Dan bent u ook nieuwsgierig naar de mprijs? De betonlook is helemaal hip en trendy in de decowereld en ook de badkamer ontsnapt niet aan de trend. Lees hier alle informatie. Tegenwoordig bestaan er allerlei materialen waarmee je de moderne betonlook kunt creëren.


Vrouwlief en ikzelf willen binnenkort de badkamer opknappen. Dit geeft een wat minder badkamer. De afgelopen jaren steeds populairder geworden is een betonlook badkamer waarin bijvoorbeeld betonlook wanden de ruimte een bijzondere uitstraling geven (een dergelijke muur doet dit overigens in iedere ruimte in huis).


De letterlijke vertaling van beton ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel een steenachtig stuc. Tegel betonlook badkamer tegen de laagste prijs. Gratis retourneren binnen 1dagen.


Ideaal voor badkamers en keukens. Het vormt een leuk alternatief voor tegels. Hiermee creër je een naadloze en strakke look.


Je kan er zelfs voor kiezen om kleurpigmenten te laten toevoegen aan het mengsel. Bekijk dan ons ruime aanbod betonlook tegels, ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten, maten kleuren en zelfs decorvarianten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts