maandag 12 januari 2015

Wonderwall wandbekleding

Crafted locally, rocked globally. We gebruiken uitsluitend teruggewonnen hout en huren lokale ambachtslieden in. Er wordt enkel gewerkt met teruggewonnen hout.


Het effect dat u bekomt door verschillende structuren hout bij elkaar te plaatsen creëert een prachtig effect. Kijk hier naar de instructievideo . De toepassingsmogelijkheden zijn onbeperkt: wandbekleding , plafonds, meubels etc.

Hout dat gevormd is door natuurlijke verwering en erosie. Bij sommige modellen gecombineerd met . Bar bekleed met type Phoenix. Ontwerp en uitvoering: Art2Go Interieurprojecten in. Het is bedacht toen ze in Azië waren.


Wonderwallstudios_wheels_detail. Een wand in een ruimte kunt u maken tot een echte eyecatcher met onze uitgebreide collectie wandpanelen. Bekijk hier onze mogelijkheden in wandbekleding !

Het idee om van gebruikt hout wandbekleding te maken bedachten we toen we voor iets anders in Azië waren. Tijdens onze reis zagen we nogal wat verlaten houten huisjes. Al snel ontstond het idee om dit verwaarloosde, maar prachtig verweerde hout een. Met uitsluitend gebruik van teruggewonnen hout. De collectie is zeer gevarieerd.


Er zit dus voor iedereen wel wat tussen. De panelen zien er prachtig uit in huizen, maar ook goed toepasbaar in . Dit tropische hardhout is maar bij andere dealers in Nederland verkrijgbaar. Er zijn vele dessins die allen een bijzonder waardige compositie hebben. Soms al leuk als strook boven je eettafel, maar zeker ook gaaf rondom de schouw van je open haard.


Upcycle, honesty, craftmanship. Een collectie wandbekleding van hergebruikt hout. Verouderd en getekend door de natuur. Geproduceerd door lokale ambachtslieden in Azië. Denk aan steunbalken, oude vloeren en vintage dwarsliggers.


Met wonderwall wandbekleding transformeert iedere ruimte. Rustig of druk, donker of licht, met de keuze uit dessins is er altijd een passende optie. Chateau Parket heeft een rijk assortiment aan houten wandbekleding en muurdecoratie.

Haag Woninginrichting is dealer van het merk Eijffinger en AS Creations. Prachtige motieven in uitvoerige sferen maken van iedere kamer een plaatje. WONDERWALL STUDIOS is een collectie wandpanelen van het meest karakteristieke HERGEBRUIKTE hardhout dat de . Het advies voor dit project kwam van STIJLIDEE, Mooi Ruim deed de plaatsing. Wand van hergebruikte oriëntaalse hardhoutsoorten.


Deze lijn is vanwege de wat lichtere kleur bij uitstek geschikt voor grotere oppervlakken. Deze pin is ontdekt door Joyce van der Knaap. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Vind houten wandbekleding op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts