woensdag 14 januari 2015

Hamadir tapijt

Hier nog een paar mooie hand gemaakte vloerkleden. Fabrieksverkoop genemuiden wij zijn groothandel in harde en zachte vloeren. Speciaal voor particulieren: tapijt , laminaat, vinyl, sisal.


We leveren snel de juiste kwaliteiten tegen de beste prijzen. Visie middels een efficiente organisatie met betrokken medewerkers kopen .

Deze Perzische tapijten zijn afkomstig uit verschillende dorpen, waar ze met de hand worden geknoopt en verkrijgbaar in een breed assortiment aan patronen,. Een Oosters tapijt kan. Deze sta wordt genoemd in het bijbelse verhaal van koningin Esther en koning Ahosveros. De stad is vanouds een belangrijke handelsplaats aan de zijderoute.


LET OP: De kwaliteit van de Zieglers is moeilijk te vergelijken: koop een tapijt dat u mooi vindt, een aankoop is een zaak van vertrouwen! Moud (zeer fijn), 14 435. IKEA - PERSISK HAMADAN , Vloerklee laagpolig, Handgeknoopt door vakbekwame ambachtslieden, daardoor heeft elk kleed een uniek ontwerp en een unieke afmeting.

Prachtig scheerwol kleed van Tapijtfabriek van den Brink en Campman te Lichtenvoorde. Hamadan (lopers), 6 180. Het is rook- en huisdiervrij geweest alhier.


Prachtig stijlvol tapijt voor in de retro fusion woonkamer, in de horeca of voor onder je . Te koop vintage oosters tapijt. Tegen elk aannemelijk bod. Elke stad heeft zijn eigen kenmerken in de patronen. Maar in de loop van de jaren veranderden de patronen en . Zeer mooi groot tapijt perzisch handgemaakt wol bij vlekken en brandplekken. Info over hamadir tapijt.


Resultaten van zoekmachines! Wat kan je druk zijn met een nieuw vintage vloerkleed! Schoonmaken, schuiven, herinrichten, we gingen bijna verbouwen en behangen En dan is het nog best lastig het goed op de foto te krijgen! Iran - 2e helft 20e eeuw.


Periode: 2e helft 20e eeuw. Pakket zal aangetekend worden verzonden op wereldwijde basis .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts