woensdag 14 januari 2015

Looprek met wielen

Hugo lichtgewicht looprek met wielen. Extra stabiliteit en ondersteuning tijdens het lopen met dit opvouwbaar looprek van Hugo. Een looprek is een rekje dat veel steun en stabiliteit biedt bij het staan en lopen.


Een looprek wordt in de meeste gevallen binnenshuis gebruikt, maar het is ook ideaal voor kleine stukjes buitenshuis. Looprek met wielen - ook wel de Duo Rollator genoemd - is bijzonder geschikt voor revalidatiedoeleinden. Lichtgewicht looprek met wielen.

Makkelijk in te klappen en in hoogte verstelbaar. Totale breedte aan voorkant: cm. Maximaal gebruikersgewicht: 1kg. Aanbieding voor Looprek met wielen -Antraciet en nog veel meer looprekken. Nu te koop bij Stelcomfortshop.


Hiermee beweegt u zich eenvoudiger voort in bv. Een rollator met grote wielen is zeer comfortabel. Heeft u weinig kracht in de benen en voeten? Loopt u risico om snel te vallen?

Bij korte afstanden gebruikt u een looprek met twee wielen. De voorste poten hebben wielen. Looprekken met twee wielen zijn metalen frames met vier poten. U staat achter het looprek en steunt met de handen op de . Eenvoudig en snel inklapbaar met een simpele vingerbeweging. Op deze pagina vindt u standaard looprekken en looprekken met . Bent u op zoek naar een looprek met wielen ? Groot assortiment looprekken met wielen , maar ook optioneel verkrijgbaar.


Bestel eenvoudig in onze webshop. Ben je op zoek naar een rollator? Viper Medical biedt diverse looprekken met wielen. De straat op met de Walk Star, een stabiel looprek met wielen. Zonder zijn stevige Walk Star zou Ruben niet buiten kunnen lopen.


Hij zou zich veel minder vrij kunnen bewegen. Logisch dat het zijn favoriete hulpmiddel is. Voor mensen die slecht lopen, zoals ik, is het echt de ideale .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts