vrijdag 9 januari 2015

Vloerkleden amstelveen

BergBerg is de erkende interieurspecialist in vloerkleden en karpetten in regio Amsterdam, Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel met o. A-merken Desso, Bonaparte en Parade en uiteraard ons huismerk NL Label. BergBerg biedt niet alleen een ruime keuze, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u . Een vloerkleed op maat past altijd! Je stemt het vloerkleed volledig af op jouw wensen.

Je kiest zelf de maat, kwaliteit, kleur en afwerking. Denk ook aan een mooi afgewerkte ran zodat je kleed sfeervol is tot op de . Perzische tapijten, moderne en traditionele kleden nu extra voordelig in Groningen en Amstelveen. Grootste collectie kelims en gabbeh. Karpetten in alle stijlen en maten vind je bij De Troubadour. Bekijk het aanbod karpetten in onze webshop en bepaal welk karpet jouw vloer mag sieren!


Gijs Hamming van Seventer heeft al vijftien jaar een winkel in Groningen die hij na zijn studie bedrijfskunde oprichtte, samen met zijn Armeense studiegenoot. Inmiddels is Hamming van Seventer ook een expert en noemt zijn zaak in het Oude Dorp .

Ben je opzoek naar tapijt van Desso? Kom eens langs bij Decorette Amstelveen , de tapijtexpert in de regio Amsterdam! Of je nu radicaal alles gaat veranderen of juist op zoek bent naar dat éne item, het begint met inspiratie. Dit kan van alles zijn, maar zorg dat je er een eigen draai aan geeft.


Durf te kiezen, de wereld bestaat niet enkel uit grijstinten. Houdt het dicht bij jezelf en volg niet zomaar elke trend. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Laat uw tapijt reinigen door de specialisten van Chem-Dry Spanjerberg.


Wij zijn uur per dag inzetbaar, zodat u geen overlast heeft tijdens het reinigen van ons tapijt. Bel direct met onze vestiging in Amstelveen of Woerden om een afspraak te maken. Tapijtreiniging in Amstelveen en omgeving. Vintage tapijt in Amstelveen.


Knulst Tapijt Vloeren levert en legt regelmatig vintage tapijt in Amstelveen. Ons assortiment varieert van zowel kwalitatief als scherp geprijsd vintage tapijt. Vanuit regio Amstelveen weet men ons met regelmaat te vinden . Perez Tapijten heeft filialen en een WEBSHOP in handgeknoopte tapijten.

Kennemerland HomeDeco uw speciaalzaak voor totaal inrichting van uw woning voor Amstelveen , Amsterdam, Haarlem, Badhoevedorp, Bovenkerk, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer en Uithoorn. Co van der Horst heeft een ruim assortiment aan design-meubelen. Een inspirerende omgeving waar interieur en stoffering op uw persoonlijkheid aansluiten.


Zoek je een Leen Bakker winkel in Amstelveen ? Hier vind je een overzicht van alle winkels in Amstelveen inclusief de locaties, openingstijden en services.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts