dinsdag 6 januari 2015

Glas zwijndrecht

Van Leeuwen Glasbewerking B. Ambacht, Dordrecht en omstreken. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie, derhalve worden uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en gecoƶrdineerd.


Glazen achterwanden voor keukens. Zandstralen van glas , slijpen en boren van glas.

Alle soorten figuurglas en spiegels. Van Vosselen Roger, Blommaert. Met onze vestiging in de Spaanse Polder zijn wij altijd goed bereikbaar en kunnen we snel bij u terplekke zijn.


Wij leveren vrijwel alle soorten glas. Zo leveren wij onder andere enkel glas , dubbel glas , isolatieglas, gelaagd glas. De glaszetter kan binnen zeer snel bij u zijn.


Ruim aanbod in veiligheidsglas, enkel en dubbel glas. De meest volledige site met ruim 66.

Van het plaatsen van nieuwe ruiten tot en met de afhandeling met uw verzekering, inclusief maximaal jaar garantie. Ruitbreuk is vaak als onderdeel van uw . Van isolatieglas tot glas in lood. Neem dan contact op via het contactformulier of – nog sneller – telefonisch. Via ons schakelt u op eenvoudige wijze een glaszetter in voor het plaatsen of leveren van nagenoeg alle glassoorten.


Zwijndrecht vindt u op Openingstijden. Doordat wij alleen samenwerken met menig vakkundige glaszetter bent u verzekerd . De Dordtse koopman Antonius Nicolaas Bouvy was een . Het was de Nederlandsche Maatschappij tot vervaardiging van vensterglas. Ik hoor mensen gillen, sprint weg, duik op mijn knieĆ«n en bescherm mijn hoofd. Het volgende moment hoor ik. Heeft u interesse in dubbelglas?


Dan bent u bij Venster Center aan het juiste adres! Venster Center heeft veel ervaring in het vervangen van enkelglas en het op de juiste wijze plaatsen van dubbelglas. Voor zowel het leveren als het monteren van dubbelglas is Venster Center . Ster of barst in uw autoruit? GlasGarage helpt u snel weer op weg!


Groothandelsprijzen - Levering va.

Alfa Glas is al jaren de specialist op het gebied van glas , deuren, kozijnen en hang- en sluitwerk. Hierbij verzorgen we zowel de levering als de montage voor particulier en bedrijf. Onze uitgebreide showroom in Dordrecht geeft een goed beeld van de verschillende mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers geven u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts