dinsdag 6 januari 2015

Polycarbonaat wit

Opaalwit polycarbonaat , ook bekend als Lexan, wordt veel gebruikt als vervanger van glas in lichtbakken en reclameobjecten. Kunststofplatenshop heeft een groot assortiment polycarbonaat platen. We leveren deze kunststof in het glashelder of opaal- wit (laat licht door). Daarnaast hebben we ook grijs en bruin polycarbonaat.


De platen zijn tot mm dik en worden altijd gratis op maat gezaagd.

We bezorgen uw bestelling gegarandeerd . Elke polycarbonaat plaat wordt gratis op maat gezaagd. Vos Kunststoffen levert bijna alles op het gebied van kunststofmaterialen! Wij leveren de beste merken, A-kwaliteit tegen scherpe prijzen. Door de x-structuur zijn de platen extra stijf. Deze platen buigen opvallend minder dan de gemiddelde 3- wandige polycarbonaat platen.


Bestel samen met uw lariks douglas hout of Geïmpregneerd hout om een aanbouw veranda of terrasoverkapping aan uw woning te bouwen deze polycarbonaat platen. Kies uit opaal melkwit polycarbonaat platen zoals de meeste mensen doen, of toch heldere, doorschijnende kunststof dakplaten.

Polycarbonaat is sterker . Als u voor de beste kwaliteit gaat! Dit betreft een nieuw product in verpakking. Opmerking: Soortgelijke beschikbare artikelen: Soortgelijk artikel. Door zijn kostbare constructie beschikt de wandopbouwlamp UFO BEAM over drie . Ook verkrijgbaar in de kleuren Brons tint, Glashelder en met Structuur. Transparant polycarbonaat platen UV proof en kraswerend op maat te bestellen.


In verschillende diktes, snel en voordelig uit eigen voorraad geleverd. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Witte drinkbushouder uit polycarbonaat op kaart. De NANO proximitylezer van CDVI (125kHz) is geschikt voor het toegangscontrolesysteem ATRIUM en CENTAUER.


De kleur van de lezer is wit. Opzoek naar een polycarbonaat TPU case waardoor je de slanke design van je telefoon behoudt? Dan zijn deze 3mm Xperia Zcases de perfecte keuze voor jou!


Deze case beschermt je telefoon teg. Wiegand 2 of bits.

Driekleurenled en zoemer afzonderlijk aan te sturen. Technologie : Proximity 1Khz . Copyright DAMADlichtstudio. Een kunststof geschikt voor beglazingstoepassingen. Het materiaal heeft een zeer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts