vrijdag 25 januari 2019

Stof verminderen in huis

De hoeveelheid stof in je huis verminderen. Stof is een ophoping van piepkleine deeltjes, waaronder textielvezels, papier, haar, huidschilfers en haren van huisdieren, dode huidcellen, vuil en nog veel meer. Als je het stof in je huis te.


Bekijk ons stappenplan om stof te verminderen ! De volgorde van schoonmaken is heel belangrijk om het stof in huis te verminderen. Door steeds rond te lopen en druk in de weer te zijn met de stofzuiger, gaat het stof van de vloer weer bewegen en komt het uiteindelijk weer op de .

Veel stof in huis verminderen. Redenen genoeg om veel stof in huis te verminderen. Maar hoe houdt u huisstof onder controle? Helaas: er bestaan geen manieren om stof 1 uit huis te bannen, maar er zijn wel schoonmaakmethoden en technieken om de lucht te filteren die de hoeveelheid stof drastisch kunnen . Geen zin om de hele dag af te stoffen en te poetsen? Zin in meer geeft je tips om stof en vuil te voorkomen én gemakkelijk te verwijderen.


Heb jij wel eens hoestende en niezende mensen op bezoek gehad? En wat heb ik me geschaam één van mijn gasten had een namelijk een stofallergie en blijkbaar was mijn huis één grote bron van stof , die de slijmvliezen flink prikkelde. Je vraagt je wel eens af waar komt al dat stof toch vandaan .

Na een week kun je alweer tekenen in het stof , zo erg! Ik vraag me echt af waar dit vandaan komt. Mijn vriend denkt dat het door de hond komt. Maar ik heb in de huishouding gewerkt, ook bij mensen met hon en nergens zo veel stof. We wonen op het plattelan rondon akkers en boeren met tractoren, . In huis moet je regelmatig schoonmaken en stof afnemen, een vervelende taak.


We leren je trucjes om dit werk te vergemakkelijken. Gisteren met mijn vriendin met de grote schoonmaak begonnen. Aangezien wij vrij veel gladde meubelen hebben (alsmede een laminaatvloer) ligt er overal vrij veel stof , zelfs na het stofzuigen. In de slaapkamer wil je zelfs niet je broek uitslaan omdat er anders urenlang een wolk van stof hangt.


De comfortabel ingerichte woning is op het oog perfect, maar de bewoners kunnen veel last hebben van gezondheidsklachten als gevolg van vuile lucht. Bij een meganisch ventilatiesysteem heb je er veel last van. De lucht in huis is niet altijd zo . Ik hang zelf onder het stof nu en hoe vaak ik ook de (zachte) bezem eroverheen haal, het grijze stof blijft opspringen.


Het liefst zou ik er een. Gelukkig kunt u binnenshuis met een goede luchtzuiveraar het schadelijke fijnstof uit de lucht filteren en verwijderen. Vooral mensen met longziekten, astma , COPD en patiënten die aan een stofallergie leiden door luchtvervuiling van fijnstof hebben veel baat bij het verminderen van het schadelijke fijnstof in hun omgeving.


Maar ook de omgeving waarin je woont en werkt, beïnvloedt je gezondheid. Van een aantal zaken weten we zeker dat ze schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid: luchtvervuiling, vocht en schadelijke stoffen in huis , geluids- en geuroverlast, asbest, radon en uv-straling.

En waar het allemaal vandaan komt? Soms kun je er moedeloos van worden! Ontbrekend: verminderen Afbeeldingen van stof verminderen in huis Meer afbeeldingen voor stof verminderen in huis Afbeeldingen melden Bedankt voor uw feedback.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Fijnstof mag dan onzichtbaar zijn, het is er niet minder schadelijk om. In Nederland overlijden jaarlijks enkele duizenden mensen voortijdig door dit gevaar.


Uitlaatgassen zijn een bekende veroorzaker. Maar wist u dat deze stof ook binnenshuis voorkomt? Sigarettenrook, haardvuur en kaarsen zijn de grootste boosdoeners.


Regelmatig worden hoge concentraties fijn stof in de buitenlucht gemeten. Hoe zit het dan met de concentratie fijn stof binnenshuis ? Volgens de verkopers van luchtreinigingstoestellen zou de concentratie binnen nog hoger liggen. Zijn deze luchtzuiveringsapparaten doorgaans effectief? Professioneel huishoudadvies op wezooz.


Efficiënt schoonmaken spaart tijd! Stof bestaat uit duizenden kleine deeltjes die afkomstig zijn van onze hui kleding, meubels, gordijnen en noem maar op. Helaas kunnen we stof in huis nooit helemaal voorkomen, maar we kunnen het wel zoveel mogelijk beperken.


Lees snel verder voor onze tips om je huis stofvrij te krijgen en houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts