dinsdag 20 november 2018

Zelf trap schilderen

Het verven van een trap is een makkelijke klus en een goedkoop alternatief voor het bekleden van je trap. Hoe je jouw trap verft, lees je hier. Op zoek naar trap inspiratie? Vaak is het mooi om de trap te verven in een lichte kleur, omdat het trapgat meestal vrij donker is.


Histor heeft speciale trapverf die . Voldoet je trap niet langer aan jouw smaak?

Dan hoef je niet per se een nieuwe te laten installeren. Door je houten trap te schilderen , kan je die op een goedkope manier nieuw leven inblazen. De trap schilderen is een tijdrovende, maar bevredigende klus. Is uw trap beschadigd of bent u helemaal uitgekeken op de kleur? Door uw trap te voorzien van een nieuwe verflaag geeft u de ruimte direct een nieuwe uitstraling.


Dan kunt u zelf ook wat acties ondernemen, zoals:. Een plafond verven - stap voor stap uitgelegd - Doe-het- zelf - Duration: 3:38. Ontdek het handige stappenplan en.

Ontvet de ondergrond grondig en droog af met een propere doek. Vul eventuele gaatjes op met Polyfilla houtvuller. Schuur het volledige oppervlak licht op met schuurpapier korrel P2in de richting van de houtnerf.


Ontstof grondig met een zachte borstel. Plak de randen nauwkeurig af met afplaktape. Met ons stappenplan en de omschreven werkwijze leggen wij graag aan u uit hoe wij tot dit geweldige eindresultaat komen. Geen zin om zelf aan de slag te gaan?


Bekijk onze informatie over binnenschilderwerk. Ziet jouw trap er dus niet meer als nieuw uit, is hij beschadigd of wil je hem gewoon in een nieuw kleurtje steken? Door je trap te schilderen geef je hem een compleet nieuwe en frisse look.


Maar kan je dat zelf of besteed je de klus beter uit? Wat zal het kosten en op welke andere dingen moet je allemaal letten? In deze kluswijzer wordt uitleg gegeven hoe u zelf de trap kunt schilderen.


Hieronder wordt stap voor stap behandeld op welke zaken u dient te letten bij de trap schilderen ;. Keuze van de verf voor de trap 2. Schilder klaarmaken van de trap 3. Trap schilderen : de prijs trap schilderen. Hoe vaak loopt u niet de trap op en weer af?

Een trap krijgt in de loop van de tijd veel te voortduren. Omdat een trap veel wordt belast zal deze ook vaker moeten worden voorzien van een verflaag. Een traprenovatie is een doe-het- zelf klus die je zelf kan uitvoeren. We tonen je hoe je zelf je trap kan schuren, schilderen en renoveren. Als u geen tijd en zin heeft om zelf deze schildersklus uit te voeren denk er dan eens over na om een professionele schilder in te huren.


De gemiddelde kosten van een schilder voor het laten schilderen van uw trap zullen we u laten zien. Gemiddelde kosten trap schilderen : Schuren, Schoonmaken, Kitten . Het zijn dat soort primers die wij aanraden voor vernist de randen van de trappen die niet ondergeschikt zijn aan slijtage, zodat men enkel de tredes zelf moet herschilderen. Zorg er in elk geval voor dat je de tredes schuurt in de richting van de vezel zodat je het hout niet beschadigd. Breng vervolgens een aangepaste.


Heeft u een open trap met treden? Dan kost dat u in totaal gemiddeld € 320. Deze kosten zijn inclusief btw, levering van materialen en de schilderskosten. Het kost u veel tijd om zelf op zoek te gaan naar de juiste schilder. Dit werk nemen wij u graag uit handen door de beste specialisten in uw buurt voor u te selecteren.


Wil je je trap schilderen ? Het schilderen van je trap is een goedkope manier om je trap te renoveren. Elke trap van hout kan worden geschilderd. Zit er nog andere trapbekleding op dan moet dit eerst verwijderd worden. Lees in dit artikel over hoe je het verven van een trap moet aanpakken.


We je geven informatie over:. Zelf een trap verven vergt echter wel een goede voorbereiding voor een optimaal resultaat. Hoe mooi een pas geverfde trap is merk je pas als je hem hebt geschilderd. Als oude trappen blinken als nieuws verhoogt je woonplezier.


Leer met Klustips hoe je je trap zelf kunt schilderen. Tip: als je je trap wilt bekleden kun je beter kijken op onze pagina trap bekleden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts