maandag 5 november 2018

Goedkope schuifdeuren maken

Een kast met schuifdeuren kun je op elke gewenste maat maken en vraagt weinig vrije ruimte. Deze beschrijving gaat uit van een kast tussen twee muren in. Je kunt uiteraard ook een vrijstaande schuifdeurkast maken. In eerste instantie wilde ik een oude schuurdeur kopen (een echte barndoor), maar het was lastig een goedkope deur te vinden die paste bij ons huis.


Daarom besloot ik de deur zelf from scratch te maken.

Ik dacht dat ik voor een groot en zwaar project ston maar dat viel achteraf eigenlijk nog heel erg . Zelf een schuifdeur op maat maken ? Of je nu een ervaren of beginnende klusser bent, maak eenvoudig zelf een schuifdeur op maat met zelfbouw schuifdeuren. Voor iedere ruimte in huis en elke opbergwens is er een StoreMax Basic systeem waarmee je eenvoudig stap voor stap zelf een schuifdeur maakt. Wij leveren u de voordeligste kast op maat.


Kastdirect, De oplossing voor al uw kastruimte! Bij kastdirect koopt u rechtstreeks bij de Nederlandse fabrikant van schuifwanden en kasten op maat!

Wij hebben op kasten en schuifdeuren al jaar ervaring, waarbij kwaliteit voor ons een norm is. Dankzij ons maatwerk kunt u optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. Is het net te breed voor de standaardmaten of heeft u daar juist te weinig ruimte voor? Geen probleem, wij gaan uit van de maten die u opgeeft.


Door zelf uw goedkope schuifdeuren op maat te maken kunnen wij daarmee aan de slag, voor. Binnen de goedkope schuifdeuren op maat heeft u de keuze uit twee verschillende uitvoeringen. We kunnen u bijvoorbeeld goed van dienst zijn met de standaard deuren, waarvoor u een zo laag mogelijke prijs betaalt.


Liever gebruik maken van de luxe deuren met een mooier design en meer hoogwaardige materialen? Schuifdeuren kopen bij HORNBACH. Zeker niet wanneer je daarbij schuifdeuren gebruikt.


Kort gezegd schuifdeuren zijn ideale deuren . Maak zelf schitterende schuifdeuren op maat. Met een kastinterieur erachter maakt u er een prachtige. Met StoreMax Basic maak je de Doe-Het-Zelver in je los door de gewenste schuifdeur of -kast zelf samen te stellen en te monteren.


Of het nu gaat om lage schuifdeuren voor bijvoorbeeld op zolder, kamerhoge schuifdeuren om een nis in de woonkamer om te toveren tot opbergkast of om een scheidingsdeur te maken.

Ik wil het gaan maken schuifdeuren , bij de praxis kwamen we uit op 6euro voor alleen de geleiders en ander beslag. Eisen zijn dus redelijk soepel schuiven, goedkoop , stevig (wij zijn lomp, en dat wordt ooit de kinderkamer, was wordt dat kind 2x zo lomp als wij) Zelf maken. We gaan er meteen voor u mee aan de slag, waardoor u de schuifdeuren al binnen weken van ons kunt verwachten. Dat geldt zowel voor de Standaard Deuren als voor de Deluxe Deuren.


U kunt ze eenvoudig zelf samenstellen, zodat u zorgt voor een goedkope schuifwand die perfect. Met behulp van StoreMax Basic kun je zelf schuifdeuren of knieschotten maken. Voor elke opbergwens is er een oplossing! Denk aan knieschotten op zolder, hoge schuifdeuren voor onder andere kledingkasten, maar ook scheidingswanden.


Zijn er nog andere manieren om een deur te maken die goed schuift of rolt of. Ik zou zelf graag een kast maken met schuifdeuren voor de garage. De kas zelf maken is geen probleem.


SCHUIFDEURKASTEN MET SCHUIFDEUR ZELF ONLINE MAKEN. Binnen enkele minuten ziet u direct wat de mogelijkheden zijn voor om een kast met schuifdeuren zelf te maken. Een kleur die niet past bij de rest van de ruimte ziet er niet mooi uit en kan er ook goedkoop uitzien. Is het tijd om een nieuwe schuifdeur te zoeken voor uw kledingkast? Stel hier uw eigen schuifdeur samen zodat u uw kast perfect laat aansluiten bij uw interieur.


U kunt de schuifdeuren los bestellen, maar ook kopen in combinatie met een kastinterieur. Goedkoop met top service. Voordat u uw keuze kunt maken is het belangrijk dat u volledig op de hoogte bent van de vele mogelijkheden. Wij voorzien u uiteraard graag van alle informatie.


Momenteel ben ik bezig met het ontwerp van mijn toekomstige woonkamerkast. Het moet een kast worden met -onder andere- schuifdeuren erin (ca 150cm hoog).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts