donderdag 22 november 2018

Gietvloer antislip

Antislip middelen voor uw gietvloer of vloercoating. Bestel het eenvoudig online. Het epoxy gietvloer -systeem antislip is een twee componenten antislip gietvloer systeem, samengesteld uit oplosmiddelvrije gepigmenteerde epoxyharssystemen en hoogwaardige kwartsvulstoffen.


Deze hoogwaardige epoxy afwerking wordt in meerdere lagen aangebracht over een geprimeerde ondergrond met een . Naast dat u bij ons voor een antislip vloer kunt kiezen als veilige afwerking van uw bestaande vloer, kunt u ook voor een nieuwe naadloze vloer kiezen die antislip wordt uitgevoerd.

U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een epoxy gietvloer die antislip wordt afgewerkt. Daarbij bieden wij bovendien de keuze uit meerdere . We komen kijken en meten, want meten is weten. Serge Kornuyt helpt bedrijven met vloerproblemen, zoals een vloer die te glad is geworden.


Gietvloeren in een antislip uitvoering. Kunstharsgebonden gietvloeren zijn leverbaar o. Door toevoeging van instooimaterialen kunnen zeer slijtvaste en eenvoudig reinigbare . Met een antislip coating krijgt uw vloer een tweede leven.

Het aanbrengen van een antislip coating is geschikt voor elke betonnen-, cementen- en gietvloer. Uw bestaande vloer wordt gerenoveerd door de toplaag te vervangen met een antislip coating. Dit is vaak goedkoper dan het laten aanbrengen van een nieuwe vloer. Zelf-nivellerende, niet-dragende vloeren met verhoogde mechanische en chemische eigenschappen, afhankelijk van de vulstofsamenstelling en het gekozen bindmiddel.


En ook hoe matter de uitvoering, hoe minder kans op uitglijden. In de badkamer worden gietvloeren ook altijd afgewerkt met een speciale topcoat die slippen en uitglijden tegengaat. Voor extra natte zones, bijvoorbeeld rond het bad of in een inloopdouche, kan u er zelfs voor kiezen om extra antislip zones . Bovendien is EPDM amper aan veroudering door UV onderhevig.


De dikte van de vloer wordt bepaald op basis van de valhoogte van speeltioestellen. Eigenschappen van een gietvloer. Een epoxy gietvloer heeft dezelfde strakke en moderne look als een polyurethaan gietvloer , maar is minder sterk en heeft minder antislipmogelijkheden dan een acrylaat gietvloer. Wat zijn de voordelen van een epoxy gietvloer ? De oneffenheden in de ondervloer worden mooi weggewerkt, met een mooie strakke vloer als eindresultaat. De gietvloer kan worden ingestrooid met kleurvlokken, voor een decoratieve uitstraling.


Na het gieten kan de vloer worden afgeseald met een slijtvaste matte toplak, waarin eventueel een antislip korrel kan worden . Rust - HygiĆ«ne - 1 waterdicht - Anti slip.

Voorstelling Het SOLTEC DECOR vloersysteem is een meerlagig epoxy systeem ter plaatse geleg opgebouwd met een zelfvloeiende epoxymortel, ingestrooid met gekleurde kwartskorrels en kleurloze epoxy afwerklagen. Voor een antislip coating in Diemen neemt u contact op met uw specialist in de regio. Klik hier voor meer informatie. Alle gietvloeren van CBS hebben een antislip effect. Niet alleen voor uw veilighei maar die van iedereen die uw woning betreedt.


Het product wordt toegepast in zowel enkelvoudige- als meervoudige kleurcombinaties. Een afwerking met een fijne antislip coating behoort eveneens tot de mogelijkheid. Voor een goede bescherming van de polyurethaan gietvloer dient deze . WILLFRA Vloeren uit Nijmegen is een specialist op het gebied van kunststof gietvloeren , zowel PU gietvloeren als epoxy vloeren. Ook het plaatsen van egaline vloeren hoort tot de mogelijkheid.


Cementgebonden gietvloer toepasbaar als industrievloer. De PU gietvloer badkamer moet altijd voorzien worden van een transparante toplaag (desgewenst in anti slip ), voor een badkamer altijd in component. Bij een bestaande tegelvloer of andere ongelijkheid altijd de tussenlaag schraaplaag gebruiken. Daarnaast bij plavuizen eerst de ondergrond industriĆ«le reiniger en de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts