vrijdag 16 november 2018

Terrasoverkapping die open en dicht kan

Een prachtige terras overkapping met led verlichting die automatisch open en dicht kan. Bekent van TV : Brustor wegschuifbaar lamel overkapping. Dit is een Lameldak met de mogelijkheid om de lamellen open en dicht te draaien maar ook kunnen de lamellen opzij schuiven. Hierdoor kan het zonlicht indien gewenst geheel vrij naar binnen schijnen.


Dat is een briljante vondst van Renson. De Algarve beschikt over het luxe lamellendak.

Geen enkel ander waterdicht en windbestendig dak kunt u zo gemakkelijk openen. Wil je het open of dicht ? De keuze is helemaal aan jou. Buitentrend heeft een terrasoverkapping ontworpen met een uitschuifbaar waterdicht doek. Het doek van deze terrasoverkapping schuift. Standaard kan deze overkapping al in een kleur of beits naar wens worden geleverd.


Het voordeel van het hout is dat u dit . Wanneer de weersomstandigheden het toelaten zit je volledig in de buitenlucht, maar wanneer je liever wat beschutting hebt doe je het dak dicht. Een schuifdak is dus net zo veranderlijk als het Nederlandse weer.

Uiteraard is ook het schuifdak helemaal naar wens aan te passen. Je kan kiezen uit: Dak van. Met de op maat gemaakte wind- en waterdichte schuifdak terrasoverkapping van Vitrona kiest u zelf hoeveel procent van het dak u open wilt hebben. Het dak is zowel elektrisch als handmatig te openen. Wij adviseren u graag in een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs.


Grote keus en lage prijzen in diverse types terrasoverkappingen , schuifwanden, schuifpuien en zijwanden. GRATIS bezorgen door geheel Nederland. Wij leveren luxe schuifbare terrasoverkappingen en terraskamers (tuinkamers) met schuifwanden, schuif-draaiwanden of vouwwanden.


In het dakvlak schuift het doek horizontaal open en dicht , een tweede doek laat het horizontale doek hellen, waardoor er een perfect afschot voor regenwater ontstaat. Vitelloflex is een overkapping met een glazen schuifdak dat toto kan worden open geschoven zowel elektrisch of met de hand kan hij bediend worden. Terrasoverkapping met schuifdak.


De cabriolet onder de terrasoverkappingen. Vitello Flex maakt het mogelijk om de terrasoverkapping zowel open als dicht te doen. Door deze lagen glas in verschillende rails te plaatsen, kun je het dak open en dicht doen. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een glazen schuifwand te nemen (voor de voorzijde) zodat je deze open en dicht kan schuiven.


Om ook op dagen met minder goed weer te kunnen genieten van de overkapping hebben ze aan de voorzijde van de terrasoverkapping een Sunflex SFglazen schuifwand laten plaatsen, welke eenvoudig open of dicht kan worden geschoven. Aan de zijkant is een Verano Serena kozijn als glasafdichting gemonteerd . Dit kan een vast dak zijn, maar je kunt ook kiezen voor een uitschuifbaar dak.

Een uitschuifbare overkapping kun je op twee manieren open en dichtschuiven : handmatig of elektrisch. Er zijn naast de vast gepositioneerde lamellen terrasoverkapping , ook overkappingen die volledig open kunnen. Dit is de nieuwste uitvoering van een terrasoverkapping met lamellen.


Deze maakt het mogelijk de lamellen niet alleen open of dicht te zetten, maar ze ook helemaal opzij te schuiven. Op die manier kan er een . Dit houdt in dat er, op natuurlijke wijze, een verkoelende bries . Je terrasoverkapping dichtmaken kan op een aantal verschillende manieren. De lamellen aan de bovenzijde zijn leverbaar in een aluminium en houtdeco uitvoering en het frame kan indien gewenst in elke Ral kleur uitgevoerd worden. Als extra optie kunt u de overkapping laten voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat.


Dan gaat deze volledig automatisch open of dicht. De terrasoverkapping kan als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld gebruikt worden. Maar ze kunnen ook gedeeltelijk of volledig opengezet worden voor een optimale zoninval (de lamellen draaien tot 160° om hun as).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts