vrijdag 2 november 2018

Badkamer afwerking zonder tegels

Steeds meer mensen kiezen voor een badkamer zonder tegels. En is makkelijk schoon te. Met een mooie strakke afwerking krijg je een echte designers-look.


Niet alleen de afwerking van de vloer en wand horen daarbij. Een badkamer zonder tegels is helemaal van NU, veel mogelijkheden zoals beton cire Tadelak stone, stuc deco of beal mortex. Het kan dus over tegels heen verwerkt worden, soms met een (tussenlaag) die als hechtbrug dient voor de nieuwe eindafwerking , soms kan het product rechtstreeks over de .

Er zijn toch nog mensen die in eerste instantie geen tegels plaatsen (vb gebrek aan budget) en eerst de boel een beetje afwerken door de wanden te. Ophang wc zonder tegels ? Badkamer zonder tegels op Pinterest. Douchecabines, stoomcabines en inloopdouches met een hoogwaardige afwerking vindt u bij De Eerste Kamer badkamers. De badkamertrend van nu beperkt zich niet tot een stijl, zoals u kunt zien op onze website.


De muren van je badkamer afwerken hoeft niet altijd met tegels te zijn. De tijd dat je enkel kon kiezen voor tegels om de muren van je badkamer af te werken is al lang vervlogen. Tegenwoordig zijn er heel wat.

Ook in badkamers zonder of met weinig daglicht zijn donkere tegels te vermijden. Zelfs in de keuken en toilet. Want kalk hecht niet aan de wand en schimmel kan er niet op groeien. Je zult de wandafwerking heerlijk vinden.


We maken een badkamer zonder te hoeven betegelen. Het sanitair van je badkamer ziet er op zich nog goed uit, o. Veel mensen kiezen bij een vloer zonder tegels voor polierd beton. Dit is een standaard beton dat op een speciale manier wordt geïnstalleerd met daaroverheen een afwerkingslaag.


Hierdoor is de kans op uitglijden en slijtage heel klein. Ook onbewerkt beton kan gebruikt worden in de badkamer. Wij gaan binnenkort de badkamer renoveren :D en nu willen we graag een inloopdouche zonder tegels. Kan ik de wanden grof stucken en dan een lak. Doel je enkel op de muren of ook de vloer ? Je kan de muren gewoon stucen, voorstrijken en dan afwerken met een watervaste muur verf voor buiten.


Dit product kan zelfs over het oude tegelwerk worden aangebracht en is verwijdering niet nodig, mits de wandtegels los zitten. Mocht u een badkamermeubel of wastafel hebben van MDF en u wilt het blad hiervan graag met een beton look laten afwerken is dit geen enkel probleem. Spring naar Beton Ciré afwerking - douche stucen.


Als we het hebben over een sterke slijtvaste en watervaste cementstuc dan kunnen wij u vertellen dat betonciré een van de weinige afwerkingen is die dit in zijn marge heeft.

Het is in zeer veel kleuren te verkrijgen en kan over het bestaande tegelwerk gestukadoord . De wanden van een badkamer hoeven niet altijd volledig te worden betegeld. Er wordt mij steeds vaker gevraagd of de badkamer ook deels kan worden voorzien van glad stucwerk. Dit is zeker mogelijk, er bestaan tegenwoordig meerdere materialen die kunnen worden gebruikt voor de afwerking van de . Er bestaan tegenwoordig meerdere materialen die kunnen worden gebruikt voor de afwerking van de wanden in natte ruimtes. Een voorbeeld daarvan is Beton Ciré. Dit materiaal wordt door een vakkundige specialist . Een naadloze douche of een naadloze inloopdouche is de ideale afwerking voor uw douche.


Tegels in een douche zijn eigenlijk een slecht idee, zowel als douchevloer of als wandbetegeling. Door de gladde afwerking is het makkelijk schoon te houden. Stucwerk in de badkamer is een van de nieuwste trends van het moment.


Het is veel hygiënischer dan tegels en toont stijlvoller. Over het bestaande tegelwerk plaatsen we vervolgens luxe, waterdichte wandpanelen in de kleur van uw keuze. Stap 7: Een mooie pvc vloer over uw bestaande vloer vernieuw uw badkamer zonder hak en breekwerk.


Naast de praktische keuzes kunt u ook nog vele keuzes maken op het gebied van de afwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts