woensdag 2 maart 2016

Vloertegels lichtgrijs

Vloertegels in de kleurreeks grijs. Bekijk nu ons gehele assortiment online. Neem dan contact op met een van onze medewerkers zodat wij u kunnen helpen met het kiezen van de juiste tegels.


Zowel in onderhoud als stijl. Tilestone Manhattan, impermo, formaat 60x60.

Naar het vergelijk Vergelijken. Betonlook tegel, mat oppervlak, lichtgrijs genuanceerd . Stargres Maxima Grey Naturale. Betaalbare A-kwaliteit vloertegels 60×koopt u bij RB Tegels vanaf € 1per m2. Hoe meer vierkante meters u bestelt, hoe hoger uw korting op de tegels.


Kies uit meer dan 1vloertegels van tegelmerken. Wij leveren binnen de gehele Benelux.

In Nederland leveren wij de vloertegels 60×binnen dagen, . Op zoek naar een mooie en stevige vloertegel ? Vind vloertegels grijs op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Combineer ze met funky vintage elementen om een mooi. Concrete vloertegel betonlook 60. Dan zijn eenvoudig afneembare tegels badkamer op uw vloer en wand niet alleen een mooie, maar ook een hygiënische oplossing.


De tegels badkamer in het assortiment van Tegeldepot zijn eenvoudig met water afneembaar. Bovendien vindt u bij Tegeldepot alle materialen die u nodig heeft om de tegels badkamer . Maar ook in je keuken komen de tegels met industriële look tot hun recht. Wand- en vloertegels met betonlook in diverse uitvoeringen.


De klassieke betonkleur is natuurlijk grijs. Gelieve je zoekresultaten te verfijnen. Toon de volgende resultaten . Op elke vloer past een tegel … Maar welke?

Deze vorstbestendige Dieci voertegel met een natuurlijke look is geëmailleer waardoor hij goed bestand is tegen basen en zuren. Ook geschikt voor je badkamer en keuken, dus. Er is zoveel mogelijk, zoveel tinten. Doe hier je inspiratie op!


Onze tegeladviseurs in onze showrooms in Leiden en Capelle aan den IJssel vertellen je er graag alles over! Ruime collectie tegels tegen scherpe prijzen. Wij kunnen u aan de hand van verschillende voorbeelden helpen bij het maken van de juiste keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts