dinsdag 1 maart 2016

Trappen drenthe

U bent in Drenthe op zoek naar een trap? Een trappen specialist in de regio Drenthe ? Met een eigen en unieke trappenfabriek bent u altijd welkom. Dat wij specialist zijn op het gebied van trappen.


Uw adres voor uw houten trap.

Dwalen door de Drentsche Aa. Startpunt: Afstand: Annen km. Oplaadpunten: Bij alle de restaurants aanwezig U kunt fietsen huren bij het startpunt, Paviljoen Breeland. Zij bieden fietsen zonder versnellingen Overnachting: dit kunt u boeken via de Koningsherberg.


Houten trappen in Provincie Drenthe. Op maat gemaakte houten trappen voor Groningen en Drenthe. Open trappen , dichte trappen en bordestrappen. Maatwerk uit onze timmerfabriek in Ter Apel.

Diverse soorten raamkozijnen en verschillende typen deurkozijnen. Al veel prachtige trappen hebben we de afgelopen jaren in de provincie Drenthe mogen plaatsen. Trappen - en timmerbedrijf Albeka in Assen. De trap die we daar hebben geplaatst verdient met recht de naam . Timmerfabriek Henk Alferink - Nieuw Amsterdam, Drenthe.


Heidevelden, rietlanden en beekdalen: de natuur is in Drenthe heerlijk gevarieerd. Rust en ruimte, terwijl af en toe de fantasie geprikkeld wordt. Beklim het stalen ros en trap mee door brinkdorp en . Bij dit retro rijwielevenement staat het fietsen centraal. Daarnaast kunnen jong en oud langs de . Het idee: een fietsroute, vijf restaurants, vijf gangen. Een dagvullende activiteit waarbij het natuurschoon de groene draad vormt.


Een toeristisch-recreatief initiatief voor iedereen. Nu met twee nieuwe routes in Drenthe vanaf Assen . TRAPRENOVATIE IN DRENTHE. Voor een traprenovatie in Drenthe , is Stairz uw partner.

Wij kunnen in dag uw oude bestaande trap renoveren. Laat u verrassen door een gedegen traprenovatie . De meest volledige site met ruim 66. Specialties: De levering en montage van luxe designtrappen door heel Nederland.


In Hoogeveen hebben we de grootste trappen showroom op het gebied van design trappen van Nederland. Heerlijke en verrassende gerechten. Wij renoveren uw houten, betonnen of stenen trap vaak binnen dag, zonder hak- of breekwerk. Naast het renoveren van trappen bieden wij een uitgebreid aanbod aan RVS trapleuningen, balustrades en LED-verlichting.


We zijn gevestigd in Zuidlaren, dit ligt in Drenthe tussen Groningen en Assen. Alle trappen bedrijven uit provincie Drenthe. Vermeld ook uw trappen bedrijf!


In Drenthe is traprenovatie van Mondea “thuis”. Ook in de overige provincies van Nederland worden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts