donderdag 3 maart 2016

Sectionaaldeur monteren

Een gemakkelijke montagefilm voor het monteren van onze sectionaaldeuren. De Rooij Garagedeuren levert diverse oplossingen op het gebied van bedrijfsdeuren, ook wel. Een sectionaaldeur wordt van binnen tegen de opening geplaatst. De opening moet een vlak vormen met de weerszijden en bovenzijde. Indien de bovenzijde verspringt ten opzichte van de weerszijden, zal dit verschil (x) opgevuld moeten worden alvorens u kunt monteren.


Disclaimer: deze montagehandleiding dient slechts als ondersteuning bij de montage van de garagedeur.

Bevestigingsmaterialen en instructies. Garagedeuren van uitstekende kwaliteit om zelf te monteren. Montage gereedschappen en toebehoor. Kies, bestel en monteer je nieuwe garagedeur of roldeur gemakkelijk zelf en maak gebruik van onze hulp.


Zijruimte links en rechts. Om de garagedeur te kunnen monteren heb je een minimale ruimte aan weerszijden van de opening nodig. Heb je niet voldoende zijruimte?


Kies dan voor een montageframe aan de zijkanten. De muren naast de garagedeuropening moeten een vlak vormen aan beide .

Uw bestelling niet alleen aan huis gelever maar tevens vakkundig geïnstalleerd in uw garage? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Naast een eigen montageteam, hebben we relaties met een aantal servicepartners verspreid over Nederland die professionele montages uitvoeren.


Een garagedeur monteren kunt u beter over laten aan een specialist. Hartman Garagedeuren is een jonge onderneming, maar wel een bedrijf met jarenlange ervaring. Wij zijn een officiële dealer van het merk Hörmann garagedeuren. Voor professionele en deskundige montage bent u bij ons aan . Via onderstaande link kunt u de montagehandleiding en gebruiksaanwijzing van alle Hörmann-producten downloaden.


De website van Hörmann is in het Duits, maar de documenten bevatten ook een Nederlandse vertaling. Klik hier voor de Hörmann montagehandleidingen en . Is dit verschillend dan zul je ook de rails en alles moeten vervangen en dan luistert het vrij precies om alles goed en klemvrij te monteren. Begin er zeker niet alleen aan, maar zorg dat je hulp hebt. U kunt bij ons terecht voor industriedeuren, roldeuren, bedrijfsdeuren, overheaddeuren en sectionaaldeuren en leveren poortopeners en aandrijving voor deuren en poorten.


Neem Snel Contact Op Voor Vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts