dinsdag 1 maart 2016

Keukenachterwanden glas

Met de gratis proefmonsters en de inmeetservice inclusief pasgarantie zorgen wij ervoor dat u weet wat u besteld. Lees hier tips over glazen keukenachterwanden. Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een glazen spatwand? De transparante en gekleurde keukenachterwanden zijn leverbaar in zowel hoogglans als gematteerd glas.


De maat 9x 7mm is afgestemd op de meest gangbare modulemaat van keukens.

Alle glazen keukenachterwanden van Glazz zijn altijd gemaakt van gehard veiligheidsglas en daardoor hittebestendig, ideaal . Welkom bij onze keuken achterwanden configurator. Volg de stappen en u kunt zelf uw glazen keuken achterwanden samenstellen in elke gewenste RAL kleur. Voordat uw begint verzoeken wij u dit even goed door te lezen. Glazen keuken achterwanden op maat voor uw keuken, mogelijk in alle RAL en NCS kleuren. Keuken achterwanden van MGD zijn gemaakt van 6mm gehard glas.


Gelakt of geƫmailleerd in dekleur naar wens. U kan ook kiezen voor (acide) mat glas voor een dof effect.

Een voortzettende trend is de glazen keukenachterwand. Door de ontwikkelingen op glasgebied heeft deze trend zich ontwikkeld tot een duurzaam product. Een keukenwand van glas geeft de keuken een luxueuze uitstraling en geeft een ruimtelijk effect. Een bijkomend voordeel is dat een glazen keukenachterwand goed . Alle rechten voorbehouden Ontwikkeling: Medeka Media. WebwinkelKeur gecertificeerd.


Onze verificatie, uw beoordeling. Geen standaard prints, maar individueel keukendesign op een lichtgewicht, watervast plaatmateriaal. Tevens specialist in keukenachterwanden van. Wij zijn gespecialiseerd in glazen keuken achterwanden. Vraag nu snel online een offerte aan!


Wij hanteren scherpe prijzen! Nissink Business Glass meet, levert en plaatst glazen achterwanden in keukens. Glas als achterwand in uw keuken.


Deze vorm van keuken design is een functionele en moderne manier om uw keukenwand een strak uiterlijk te geven. Naast het plaatsen van een .

Een nieuwe keuken is altijd een sieraad voor uw huis. De betere keukenstudio levert u een keuken welke precies op maat is gemaakt. De wand waartegen de keuken geplaatst wordt, wordt vaak betegeld.


Maar wat als u stucwerk prefereert? Of juist iets wilt wat een chiquere uitstraling heeft? Nieuwe voordelige keuken achterwand in iedere gewenste RAL en Flexa kleur. Bestel direct bij Glasconcept. Maak de keuze voor een glas keuken achterwand in uw huis.


Doordat onze specialisten resultaatgericht werken kunnen wij een snelle en professionele levering aanbieden. Over het algemeen kunnen wij de op maat gemaakte keuken achterwand van glas binnen 14 . Achterwanden van glas zijn modern en stijlvol. Ze geven allure aan het huis. Bevestigen glazen keuken achterwand. Gekleurde keuken achterwanden worden verlijmd met een zuurvrije kit en rondom afgekit.


Transparante spatschermen worden bevestigd via RVS bevestigingshaakjes of via een RVS schroefbevestiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts