donderdag 3 maart 2016

Aluminium railprofiel

Metaalwinkel, Metaalwaren, Metaalhandel, Klushandel, Klusmetaal, Maatmetalen, Metaalbewerkingen, Al uw Aluminium en andere metalen online bestellen voor particulieren en bedrijven. Geanodiseerd aluminium railprofiel. Outletverkoop door NL grootste tentenfabriek.


Lichtgewicht aluminium caravanrail profiel. Voorzien van een bevestigingsvlag, hierin kunt uzelf een gaten patroon aanbrengen om de rail te bevestigen.

Wanneer de rail een lichte kromming nodig heeft, kunt u d. In alle metalen zijn er speciale profielen verkrijgbaar, alleen van het ene metaal is er een . Railprofiel aluminium 25x7. Prijs (bruto) €excl. Registreer en zie uw bedrijfsvoordeel. Alleen te koop in onze winkel.


Caravanrailprofiel aluminium 2cm. Soortgelijk profiel als van tekening uit bijlage, andere afmetingen.

Kan per meter geleverd worden. Wij leveren een uitgebreid pakket van aluminium profielsystemen en onderdelen, welke compatibel zijn met de belangrijkste merken. Direct inzicht in voorraad en leverdata?


Dit is een licht gewicht rail profiel. Hier moeten de schroeven door het profiel zelf bevestigd worden. Bestel uw aluminium profielen direct online op aluparts. Naar het vergelijk Vergelijken. Ook maatwerk aluminium profielen!


Afmetingen in mm, Gewicht per m¹ in kg, Afmetingen in mm, Gewicht per m¹ in kg. Veelal wordt dit profiel toegepast in combinatie met een condensopvangprofiel ( Lu-Cof de Lu-C2). Alle andere beglazingsprofielen zijn geschikt voor binnenbeglazing. Afhankelijk van het type kunnen deze worden bevestigd als inslag of met schroeven.


Er zijn ook aanslagprofielen voor situaties waarbij hoge eisen aan . Boor diameter bevestigszijde. Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën het beste kunt realiseren. Het mooi afwerken en beschermen van traptreden, drempels en (tafel) randen doe je met aluminium profielen.

Te gebruiken als afwerklijst of plaatomranding. Schuifdeurprofiel aluminium brute 5x3x25mm 500cm. Basiselement is een railprofiel dat in twee formaten beschikbaar is. De voor aluminium typische, matzilveren kleur van het geanodiseerde oppervlak zorgt voor een prettige optische werking van de KBK-Aluline profielen. Holle kamers in het boven- en onderdeel zorgen voor een grote stijfheid van het profiel.


Hangrail type Aluvoor het verplaatsen van o. In combinatie met loopwagen een zeer geruiloos systeem met een rustige loop. Profiel vind tevens zijn toepassing bij vertikale schuifraam systemen. Materiaal: Aluminium anodiseerd. Meer dan van onze aluminium profielen is voorradig in basisuitvoering en kan in zeer korte tijd worden afgewerkt (vb. lakken of anodiseren) en worden geleverd.


Elke vraag tot bewerking zoals verzagen, frezen en boren, kan door onze technisch gespecialiseerde mensen worden uitgevoerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts