dinsdag 1 maart 2016

Afrormosia gevelbekleding

Onze experts zullen u wegwijs maken in de mogelijkheden. Het vaakst worden ceder, padouk, thermisch essen en afrormosia gebruikt in geval van gevelbekledingen. Steevast voorzien wij uw gevel . Afrormosia is een duurzame houtsoort geschikt voor gevelbekleding. We zijn momenteel naar planken (licht gezaagd) voor onze gevelbekleding ( onbehandeld).


Onze keuze was nu gevallen op afromosia aangezien we dan ook de ramen kunnen uitvoeren in afrormosia.

Echter de aannemer raadt ons dit ten zeerste af omdat volgens hem afrormosia enorm kan trekken en . We opteerden voor een open structuur met mm tussen de latjes en in parallellogram geschaaf zodat het water goed kan aflopen. Dit residentieel project ontworpen door Architectenburo GovaertVanhoutte vindt u terug in de Vlaamse velden van St. Dit karakteristieke gebouw wordt gekenmerkt door de houten afrormosia balken die meteen de aandacht opeisen.


Dit balkensysteem is onderzichtbaar bevestigd door middel van een . De ideale houtsoort voor uw gevelbekleding is gevonden. Wanneer het aankomt op de houtsoort voor een houten gevelbekleding , wordt men altijd gewaarschuwd dat afrormosia en padouk duur zijn. Maar is dat gerucht ook .

In de Bear Wood Webshop kan u alles van en met hout bestellen. Constructiehout, tropisch hardhout, plaatmaterialen, gevelbekleding of terrasplanken. Alles aan de beste prijzen! Gevelbekleding hout - Laakdal. Houtskeletbouw Thermo Ayous - Olen.


Wij zoeken deze graag voor u uit. Toch adviseren we u steeds in wildverband te werken voor gevelbekleding. Alle maatwerk is mogelijk in afromosia : . Deze houtsoort staat gekend om zijn okerbruine kleur met een erg mooie nerfstructuur. Contacteer Albafloors Vrijblijvend!


Afzelia heeft iets minder een . Het is omwille van zijn duurzaamheid en . Een Ceder gevelbekleding biedt mooie natuurlijke kleurschakeringen van goudblond tot bruin. Al deze harsachtigen zijn zachte houtsoorten en laten zich makkelijk verwerken maar zijn dan ook gevoeliger voor inslagen. Europese Eik is harder en wordt ook veelvuldig als gevelbekleding gebruikt. Afromosiahout is gemakkelijk bewerkbaar, zowel machinaal als met de hand.


Het kernhout is duurzaam tot zeer duurzaam en behoort tot de duurzaamheidsklasse 1 . Afromosia behoord wel tot de duurste houtklasse maar is zeer mooi!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts