donderdag 8 januari 2015

Dierenziekenhuis haarlem generaal spoorlaan

Een dierenkliniek voor alle zorg voor uw huisdier ! Onze dierenkliniek is si. Hugo zal vanuit Zwanenburg dag en nacht bemand zijn voor spoedhulp voor de wijde omgeving van Amsterdam en Haarlem. Tevens bieden wij uur per dag dagen per week spoedhulp in ons. Het dierenziekenhuis is elke zaterdag geopend tegen normaal tarief, dus je betaald geen.


Klik hier voor meer informatie over Compassionate Animal Care.

Elke minuut zoeken duizenden mensen naar bedrijven zoals de uwe, schrijf u gratis in op Kompass en verhoog de online zichtbaarheid van uw bedrijf. Veterinaire dienstverlening. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel . Vergelijk op prijs en kwaliteit. Generaal Spoorlaan HAARLEM. Vanwege de klantvriendelijke . Lees de beoordelingen van anderen en deel je ervaring!


Jan Frederik Hemersstraat 1 Haarlem Tel. Schrijf een Beoordeling .

Ons dierenziekenhuis is voor spoed altijd open en biedt naast de gewone zorg ook de meer gespecialiseerde zorg. Doeverenplein 5-a Hoofddorp. Hagelingerweg 1Santpoort- Noord. ADVERTENTIE: Win fantastische prijzen door te liken op facebook!


Dierenkliniek Toolenburg B. De KNMvD bevordert de professionele ontplooiing van de dierenarts op het terrein van dierenwelzijn, diergezondhei volksgezondheid en voedselveiligheid. Ranzijn dierenarts Velserbroek Rijksweg . Practice Member of ISF0. Haarlem, Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. Zijn de gegevens niet correct, dan kunt u de informatie laten wijzgen.


Neem dan contact op via . Tandartspraktijk Spaernhoven. Dier Medisch Centrum Kennemerland. Graydon en deels vanuit de KvK.


Wat momenteel nog niet bestaat is een keten van dierenziekenhuizen die een constante kwaliteit weet te combineren met uurs zorg, diervriendelijkheid én klantvriendelijkheid. Met name de kwaliteit is voor de klant echter moeilijk te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts