donderdag 8 januari 2015

Parket schuren nijmegen

Uw parket laten schuren door een professionele partij die actief is in Nijmegen? U hoeft een versleten houten- of parketvloer niet direct laten te vervangen. Wanneer uw houten vloer versleten is en toe is aan vernieuwing komt Parket Company graag langs om uw parketvloer weer nieuw leven te . Parket stofvrij schuren en meer: Kleurverschillen, kale plekken,vuil of krassen!


Hoe u uw parketvloer ook gebruikt. Door het stofvrij schuren en behandelen van uw parketvloer word uw vloer weer als nieuw.

U heeft dan gelijktijdig de mogelijkheid om . Parketvloer schuren Nijmegen het adres waar je vakkundig je parketvloer stofvrij kunt laten schuren en behandelen met olie, hardwax of lak. Binnen minuut een gratis offerte aanvragen! Uw specialist in Nijmegen , parket vloer schuren of houten vloer renovatie. Uw parket : misschien niet het eerste waar u aan denkt als u denkt aan onderhoudswerken. Niettemin vormt de vloer een belangrijk onderdeel van de woning of het bedrijfspand.


Het is dan ook essentieel om deze in goede conditie te houden! Veel mensen kiezen voor een parketvloer omdat het zoveel voordelen biedt. Als uw parketvloer op een aantal plekken beschadigd is of slijtplekken heeft gekregen, dan is het nodig om de houten vloer te laten schuren en er een nieuwe beschermlaag op aan te brengen.

Kringen, vochtplekken en krassen verdwijnen na een goede behandeling van het parket en uw vloer zal weer als nieuw zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het stofvrij schuren en afwerken van houten vloeren. Wij zijn met ruim jaar ervaring zeer flexibel en meedenkend.


Het afwerken van de vloer met lak of olie brengt soms nog weleens wat vragen met zich mee,wij kunnen u . Parket schuren in Nijmegen nu lekker scherp geprijs Parket schuren in Nijmegen en verre omgeving. Je parket schuren in Nijmegen Jaze hoor! Bent u op zoek naar een specialist voor het leggen van of renoveren van uw houten vloeren?


Dan denk ik graag met uw mee! Wanco parket levert en legt parket - en laminaatvloeren en massieve planken in veel soorten, maten en motieven. Welkom bij Neerlandia Een houten vloer koopt u niet dagelijks. Daarom is het belangrijk dat u zich van te voren goed laat informeren. Op deze website leest u alles over onze producten en diensten.


Voor een deskundig advies op maat nodigen wij u graag uit in onze winkel in Nijmegen. Lees meer over het schuren van uw vloer. Heeft u een muurtje verwijderd of een aanbouw of serre gemaakt?


Wij maken van uw vloer weer een geheel. Onze vakmensen renoveren en repareren vele parketvloeren per jaar tot nagenoeg originele vloeren. Houten vloer schuren regio Nijmegen ? Vrijblijvend advies bij u thuis!

Eigen parketteurs in dienst! Vraag direct een offerte aan! Een authentieke Eiken Visgraat Vloer Schuren in Nijmegen en daarna behandelen met Invisible Lak, dat mocht Parket Onderhoud Service doen.


Parket schuren, parket schuren en OliĆ«n, parket schuren en lakken, Pasrket schuren en waxen, parket. Met meer dan jaar ervaring in de parketindustrie , zijn wij een expert als het gaat om hout en vloeren. Naast houten vloeren hebben wij een ruim .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts