dinsdag 6 januari 2015

Antislip stroken

Goedkope antislip stroken kopen? Safety Made Easy door Seton. Een veel gebruikte oplossingen om een antislip op de trap te creëren, is door de traptreden te voorzien van een zelfklevende antislip strook.


De VIA-TAPE producten zijn zelfklevende markeersystemen, zowel voor binnen als voor buitengebruik. De SAFETAPE is een antislip - oppervlak samengesteld uit hoekige siliciumcarbidekorrels die ingebed zijn op een backing bestaand uit een soepel en stevig polymeer. De achterzijde is gecoat met en .

De zwarte anti-slip tape is onderdeel van JéWé traprenovatie. Een rol tape is meter lang en 25mm breed. Anti-slip tape voor tapijt, meter zwart.


Deze tape zorgt ervoor dat uw tapijt niet verschuift of wegglijdt. Tenura aqua safe anti slip , bad en douche strips. Ze zijn voorzien van een sterke antislip laag. Deze antislip stroken hebben een lengte en breedte van 240xmm en een dikte van mm. Alles voor antislip tape.


Ook 1 op maat te bestellen!

Antislip tape in diverse kleuren en maten. De CanDo traprenovatie antislip tape is erg handig voor extra veiligheid. Dit plak je heel makkelijk op de trap omdat de achterzijde van deze tape voorzien is van een plakstrip.


De drukgevoelige zelfklevende rug maakt het mogelijk de tapes en de stroken gemakkelijk aan te . Moderne antislipstickers voor trappen voordelig online! Secucare stroken anti-slip stickers zwart 6x 19mm. Uitglijden in huis komt erg vaak voor. En de gevolgen kunnen ernstig zijn.


Denk aan bot of heupbreuken. Dit komt vooral voor bij ouderen en kwetsbare mensen maar ook kinderen kunnen heel erg lelijk vallen. Bekijk hier ons assortiment en bestel veilig en snel alles voor uw magazijn. Tesa heeft een tape voor elke klus.


Gebruik de zwarte Tesa antisliptape (mm) op trappen, ladders en andere gladde oppervlakken. Bestand tegen water, licht, temperatuur en schoonmaakproducten. Kortode duurzame oplossing tegen uitglijden.


Regupol ladingzekering rubber. De goede prijs-kwaliteitsverhouding in combinatie met een zeer lange levensduur maken het uw investering meer dan waard. Koop of Verkoop antislip tape op Marktplaats.


Neem een kijkje in onze webshop en zorg voor een veilige ondergrond.

Uitgevoerd met palletsledes overlangs, onderzijde klossen gesloten, palletsledes open (geribd). Zelfklevende antislip stroken voor traptreden, luiken etc. Met opstaande randen rondom (mm), met antislip stroken op het palletdek. Eenvoudig aan te brengen op diverse .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts