donderdag 9 augustus 2018

Krassen verwijderen hoogglans meubels

Wij hebben net een nieuwe keuken. Nu hebben wehem schoon gemaakt en zien we overal krassen als er licht op schijnt. Daarmee schuur je de lak om de kras heen weg. Ik gebruik scratch remover om oppervlakkige roest van metaal te verwijderen.


Als het een kleine kras is moet je gewoon een wax (autowas ofzo) gebruiken en dan polijsten :).

Mijn dochter heeft laatst met iets metaals de salontafel bekrast er zit nu een diepe kras op de tafel de tafel Toegevoegd na minuten: De tafel is niet van hout maar van hard plastic. In deze video vertel ik je hoe je zelf je meubels met hoogglans kunt. Voor het snel repareren van o. Onderhoud van hoogglans meubels. Hoogglans meubels zijn meestal gemaakt van MDF hout en afgewerkt met een hoogwaardige kwaliteit hoogglans laklaag. Dit is een sterke en krasbestendige laklaag.


Wel adviseren wij om onderzetters te gebruiken om de eventuele vlekken en krassen te voorkomen. Verkeerd schoongemaakt door onze oppas die in ons zat om voor de kat te zorgen.

Nu is het heel erg zonde om daarvoor een nieuwe tafel te kopen, hebben jullie tips om . Leave a Reply Cancel reply. Krassen verwijderen hoogglans meubels. Glanzende meubelen zijn zeer krasgevoelig. Het is dan ook zeer belangrijk dat het schoonmaakdoekje extreem gereinigd is voordat je je hoogglans meubelen ermee reinigt. Elke zandkorrel of zelfs een stofdeeltje die in het doekje blijft zitten, veroorzaakt krassen op je nieuwe hoogglans keuken.


Echter hebben we expres geen hoogglans kleur genomen omdat we wisten dat dit kon gebeuren. Reden: Commerciƫle link verwijderd. Zelfs op een autolak, die in ovens is uitgehar zal je op den duur krassen tegenkomen dus zeker in een meubellak op een zacht materiaal als hout. Meer resultaten van radar. Lieve dames wie heefy er tips voor het schoonmaken van witte hoogglans meubels.


Fijne krasjes zorgen er dan voor dat het oppervlak er mat uit gaat zien. Toepassing: Hoogglans meubelpolish set voor het reinigen en opfrissen van alle hoogglans oppervlakken (gelakt, folie en metaal). Eigenschappen: Polish met speciale wasdelen. Laat absoluut geen resten en vertroebelingen achter. Op waterbasis (LET OP: niet vorstbestendig).


Fronten met een acryl coating worden gekenmerkt door een uitstekende ultrahoogglans.

Om ervoor te zorgen dat de. Ondiepe krasjes kunnen zo ook voorzichtig worden verwijderd. Dergelijke gebruikssporen zijn . Met deze reparatieset kunt u kleine pitjes en beschadigingen in uw hoogglans meubelen wegwerken. Deze set bestaat uit een waxkrijtje waarmee u de beschadiging op kunt vullen en een stift waarmee u het bij kunt kleuren.


Kleur(en ): Hoogglans wit (RAL 804) Wit (RAL 801). Dit artikel hebben wij op donderdag april . Herhaal bovenstaand proces met een flanel polijstschijf in combinatie met hoogglans polijstpasta beige totdat u tevreden bent met het resultaat. Let op: Zorg ervoor dat . In ieder huishouden komt het voor: meubels van grenen of beukenhout raken in de loop der tijd beschadigd.


Deze meubelmarker is bedoeld om kleine krassen en . Een eigenschap van een gelakt meubel is, dat het makkelijk in onderhoud is en niet zo kwetsbaar is voor bijv. Kijk uit voor krassen , gebruik onderzetters. Greenfix-olie de plek of het hele meubel te behandelen. Lak: Gelakte meubelen hebben een prachtige, chique uitstraling. Ze worden afgewerkt met hoogwaardigde lakken die wij zowel in matte als in hoogglansafwerking aanbieden.


Gelakte meubelen vragen evenwel meer zorg dan bijvoorbeeld houten meubelen , omdat het gelakte oppervlak krasgevoeliger is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts