donderdag 30 augustus 2018

Trap materiaal

Een trap kan uit verschillende materialen bestaan. Wat zijn de mogelijkheden en waarom kies je voor welk materiaal ? Hout is nog steeds veruit het populairste materiaal , ongeveer van de mensen kiest voor een houten trap. Maar glas, staal, aluminium, natuursteen en beton vertegenwoordigen alsmaar een groter marktaandeel.


Elk materiaal heeft uiteraard zijn specifieke voor- en nadelen.

Hij staat centraal in de woning en is met het juiste ontwerp en materiaalkeuze een echte eyecatcher. Op deze site kom je alles te weten over de soorten trappen , materialen en traprenovatie. Raadpleeg dan zeker onze fotogalerij met . Om je te helpen bij het kiezen van de perfecte trap , zetten we hier de mogelijke modellen en de beschikbare materialen voor jou op een rijtje. Laat je inspireren door de verschillende realisaties voor grote en kleine woningen en voor grote en kleine budgetten. Ontdek hier de verschillende soorten trappen en hun prijzen.


Het meest gebruikte materiaal is hout.

Dit kan je voor alle types trappen gebruiken. Hout is zo populair omdat het gemakkelijk te bewerken is, relatief licht en verkrijgbaar in diverse kleuren. Het is iets minder onderhoudsvriendelijk . Met trapbekleding kan je elke trap in een nieuw kleedje stoppen en afwerken naar je persoonlijke smaak. Afhankelijk van het gekozen materiaal kan een trapbekleding bijdragen tot een zachtere ondergron strakkere afwerking of een onderhoudsvriendelijk geheel. In dit artikel bespreken we de meest voorkomende . Bij een traprenovatie kun je kiezen uit verschillende materialen.


Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit laminaat, tapijt of PVC. De specialisten die bij ons zijn aangesloten bieden je de keuze uit traprenovaties van een hoge kwaliteit. Ook de materialen waarmee ze werken zijn kwalitatief goed. Vraag nu direct vrijblijvend en . Daarom willen we niet alleen dat hij er mooi uitziet, hij moet ook praktisch en veilig zijn.


De trap is een onmisbaar onderdeel van de woning. Trappen kunnen dé unieke eyecatcher in huis vormen. Ze zijn dan ook beschikbaar is verschillende uitvoeringen, materialen en vormen.

Bovendien lenen ze zich perfect tot renovatie. Er zijn tal van materialen om je trap mee te bouwen of te bekleden. Belangrijk is natuurlijk dat alles estetisch binnen het geheel plaatst, maar ook de prijs zal de keuze van uw materiaal beinvloeden.


Is je trap versleten en aan vernieuwing toe? Steek je trap dan in het nieuw door hem te laten bekleden! Zo krijgt hij zijn verloren pracht terug en ook kraken behoort meteen tot het verleden. Maar welk materiaal moet je kiezen voor de bekleding van je oude trap ? In principe kun je je trap bekleden met . Wil je je trap in een nieuw jasje steken?


De mogelijkheden zijn oneindig! Je kunt je trap bekleden met een heleboel verschillende materialen en in diverse stijlen. Door verschillende materialen te combineren kun je je trap bovendien een unieke uitstraling geven.


We geven je alvast enkele tips mee. Of ben je die oude laminaatbekleding van je trap na tien jaar grondig beu? Dan laten wij je graag kennismaken met een nieuweling binnen de traprenovatiematerialen: blauwstaal. Dit stoere materiaal leent zich uitstekend voor een traprenovatie in . Genico biedt een ruim aanbod aan moderne trappen en design trappen : zowel rechte trappen als bloktrappen en zwevende trappen. Er zijn veel verschillende soorten traprenovatie materialen.


Denk bijvoorbeeld aan hout, laminaat, tapijt, PVC of vinyl. Wij adviseren u graag hierover. Je hebt een heus aanbod: hout, natuursteen, glas, Corian, metaal. Materialen genoeg voor je trap.


Hulp nodig bij om een trap te kiezen? Bij Wolfs Traprenovatie is uw bestaande trap altijd de basis waarop gewerkt wordt. Bij traprenovatie wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee. Binnen één dag bekleden onze vakkundige monteurs uw bestaande trap zonder hak- of breekwerk.


Daarbij geven wij op het geplaatste materiaal en de montage tot jaar garantie. Het maakt daarnaast niet uit hoe versleten uw huidige trap is. De bekendste houtsoort is eiken. Eikenhout hard hout, en daardoor dus erg hard en sterk.


Het zal daarom niet snel rotten of slijten, waardoor het een goede investering is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts