woensdag 29 augustus 2018

Hpl traprenovatie

Op voorwaarde natuurlijk dat je traptreden recht zijn en niet afgerond. Waarom een traprenovatie met HPL de moeite is? In de eerste plaats omdat het goedkoper is dan de plaatsing van een nieuwe . Een duurzaam onderhoudsvriendelijk product. De HPL lijn van Daniels Traprenovatie is een overzettrede speciaal gekozen voor u.

De overzettrede is van hoge kwaliteit en een bijzonder slijtvast product. Met de antisliplaag in de HPL trede is deze enorm kindvriendelijk en natuurlijk ook veilig voor uzelf. Hpl laminaat traprenovatie is dé oplossing voor het renoveren van uw trap. Door de toplaag jaren lang plezier van uw trap zonder onderhoud.


Uw trap gemakkelijk in dagelijks onderhoud? Nooit meer schuren, schilderen of stofzuigen? Het kan met een HPL traprenovatie door onze experts.

Laat u verassen door de mogelijkheden. HPL – slijtvast product in iedere kleur. HPL betekend High Pressure Laminate, dit is een hoogwaardige kunststof die welke zich perfect leent voor het bekleden van trappen. Dit product is uiterst slijtvast en is leverbaar in vele kleuren.


Zo is er altijd een kleur die past bij uw interieur zoals u het voor ogen heeft. Uw oude trap krijgt een nieuwe moderne uitstraling. Een trap renoveren met laminaat kent vele voordelen. BHG Traprenovatie werkt met de beste soorten HPL en CPL laminaat, gemonteerd door echte vakmensen!


Bent u op zoek naar een mooie, onderhoudsvrije trap? Kies dan voor onze HPL - traptreden. HPL staat voor High Pressure Laminate, het sterkst verkrijgbare materiaal voor overzettreden, dat decennia langer meegaat dan gewone laminaatvarianten.


Treden met een HPL -toplaag hebben een mooie houtstructuur met . Laminaat is jarenlang onze instapcollectie geweest. U kunt nu kiezen uit maar liefst compleet nieuwe, tijdloze decors zoals bijvoorbeeld: strak Linnen, prachtig Metaal en stoer Beton. Vaak wordt de trap vergeten en is deze een doorn in het oog.

De HPL overzettrede is een geweldige manier om uw trap een nieuw leven in te blazen. De treden bestaan uit een onderlaag van melamine, een binnenkern van HDF hout en een kunststof toplaag. De toplaag is versterkt met alumiumoxide, wat zorgt voor een antislip, slijtvastigheid en stootbestendigheid. Tevens heeft het HDF materiaal een brandvertragende werking, waardoor uw trap een . Een keiharde kunststof onderlaag met drager.


Bijvoorbeeld in betonlook. Onder de trap heeft ELTimmerwerken een trapkast en rechts van de trap een wandje gemaakt met MDF. Traprenovatie in Brielle, ProStairs al jaar dé specialist Bent u die oude versleten trap zat, of vindt u die nieuwbouwtrap saai? Dan bent u bij ProStairs traprenovatie aan het juiste adres.


Onze ervaren en vakkundige traprenovatie monteurs. Kwaliteit van overzettreden. TRAPRENOVATIE PRIJZEN ZIJN AFHANKELIJK VAN DE MATERIALEN EN DE VAKBEKWAAMHEID VAN DE MONTEUR. Alleen al het verschil in laminaat is van cruciaal belang.


Overzettreden zijn kwetsbaar op de rand van het loopvlak en CPL of HPL maken het verschil. Als je netjes kunt werken en de tijd hebt hiervoor hebt kun je in principe iedere traprenovatie zelf doen. Net als de beste verf voor buiten koop je ook als schilder . Een complete metamorfose van de hal, trappen en bovenverdieping. De vloer loopt door in hetzelfde materiaal waardoor je rust creëert en een mooi geheel.


De klant heeft zelf mooie spotjes in de muur gemaakt. Ook bordes, overloop, trapleuningen en trapwangen zijn natuurlijk perfect mee te nemen in uw traprenovatie. Om de prijs helemaal op uw maat te kunnen maken, heeft u voor de overzettreden keuze uit massief of samengesteld hout. U kan zelfs opteren voor High Pressure Laminate ( HPL ). Als kers op de taart krijgt u .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts