vrijdag 25 mei 2018

Ramen wassen zonder trekker

Glazenwasser die de ramen van kantoorpanden doet zonder ze te drogen met een zeem. Hij doet dit vanaf de grond met een grote stok en borstel. Tips om zonder strepen de ramen te wassen : Doe een scheut azijn in een emmertje lauw water.


Ook glansspoelmiddel voor de vaatwasser heeft dezelfde werking als azijn. Neem, na het wassen van je ramen , de laatste vochtrestjes weg . Mijn moeder heeft speciale doekjes eentje moet je nat maken met gewoon water dan ga je over het raam.

En het andere doekje maak je het mee droog. Er komt geen trekker aan te pas en helemaal streep loos en schoon. Ramen zemen zonder emmer.


Stel je het ramen zemen ook altijd uit tot je er bijna niet meer doorheen kunt kijken? Wij hebben tips om je ramen te zemen - zonder dat je strepen ziet. Het is de kunst natuurlijk om je ramen te lappen zonder strepenfestijn. Vuile vensters geven een slordige indruk, belemmeren het uitzicht en moet je dus altijd vermijden.


Er zijn heel wat remedies beschikbaar om je ramen te wassen zonder strepen.

Degelijk materiaal is belangrijk en ook de techniek die je . Iedereen wil graag de ramen wassen zonder daarna last te hebben van zichtbare strepen. Maak een sopje met heet water, pak een trekker , spons, . Heel wat mensen hebben er een broertje aan dood: ramen lappen. Vooral strepen vermijden lijkt een grote uitdaging te zijn. Nochtans is er heus geen toverformule nodig om een onberispelijk resultaat te krijgen. We vertellen je hoe je je ramen perfect proper krijgt.


Van spons tot krantenpapier. Benut het allemaal om uw ramen te wassen zonder strepen. Voor het lappen van de ramen : neem water met een scheut schoonmaakazijn, een scheut spiritus en een druppeltje afwasmiddel. Dit werkt ook goed om de. Schonen ramen een klein scheutje bleu wonder in je emmer water en je ramen en ook vritrine kast is blinkend schoon zonder strepen.


Daarnaast zijn de doeken tot wel 600x uitwasbaar en geschikt voor alle gladde . Zeep is de pest voor ramen. Nadrogen is niet nodig en ik heb altijd streeploze ramen zonder natte kliederpartij. Wist je dat je met een krant eventuele strepen nog weg kunt poetsen?


Je ramen lappen zonder vegen?

Met hulp van Lekker In Het Level zullen je ramen zonder strepen en zonder moeite schoon worden met een kristalhelder resultaat! Dat doe je met een combinatie van onze zachte poetsdoek en de pluisvrije droogdoek. Het is heel simpel: bevochtig de poetsdoek onder de kraan, zeem het raam en droog na met de droogdoek.


De extra dikke poetsdoek heeft een hoge vuilopname en maakt het gebruik van emmers en . Nu de najaarszon stilaan in aantocht is, zijn strepen op ramen nog minder dan anders een optie. Het invallende licht van die laaghangende zon kent geen genade. Het toont elk streepje op de ramen die je met zoveel overgave hebt gewassen. Deze aanpak is jouw garantie op kraakheldere . Ik wil binnenkort mijn ramen weer wassen ! Maar ik krijg echt altijd strepen op mijn ramen ! Heef iemand enig idee hoe ik mn ramen mooi schoon kan krijgen zonder strepen.


Ik heb ook wel eens gehoord dat je ze buiten gewoon in moet zepen en dan met de tuinsproeier af moet spoelen. Je kan een natte doek gebruiken of een spons voor het zemen van de ramen. Zorg dat je de spons of de natte doek goed uitwringt zodat deze bijna droog is.


Vervolgens maak je het raam schoon met lange halen van onder naar boven. Doe het niet van boven naar beneden, want dan krijg je strepen op je raam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts