dinsdag 8 mei 2018

Daktoetreding

Daktoetreding voor incidenteel of frequent gebruik regelt u via JET BIK. Wij openen de deur naar uw dak door het plaatsen van een dakluik, dakterrasentree, schuifunit of dakunit inspectie. Neem vandaag nog contact op met JET BIK voor prijzen en meer informatie.


Een lichtkoepel met daktoetreding geeft u toegang tot een plat dak of dakterras. JET-BIK DAKTOETREDING DAKTERRAS ENTREE. Uw toegang tot het Dakterras of Zonnepanelen!

De dakterrasentree bestaat uit de rechte opstand ROen een twee- of driewandige polycarbonaat . De totaal webshop voor alle daktoetredingen voor plat en hellend dak! ZONNEPANELEN: Door het toepassen van zonnepanelen op uw hellend of platte dak is het . VELUX BRENGT DAGLICHT tot LEVEN. Het is altijd mogelijk dat het product wat u zoekt niet in onze webwinkel staat, maar is zeker wel leverbaar door DAKTOETREDINGWINKEL.


Gemakkelijke daktoetreding. Het daktoetredingsraam zorgt voor een grote hoeveelheid natuurlijk licht gecombineerd met de mogelijkheid om het platte dak te betreden. Het raam bezit uitstekende thermo-isolerende waarden.

Het onderscheidt zich optisch van buiten niet van de standaard platdaksystemen. Om het u makkelijker te maken hebben we een aantal sets samengesteld welke geschikt zijn voor toepassing in bewoonde ruimtes. Standaard bestaan deze sets uit een dubbelwandig acrylaat lichtkoepel en een AVP dakbetredingunit (AVP raam en opstand) uitgevoerd met. Naast de standaarduitvoeringen levert Gorter ook beglaasde, brandwerende, explosieontlastende dakluiken en dakluiken in speciale afmetingen. Bijna alle dakluiken zijn leverbaar in combinatie met ladder, vaste trap of schaartrap.


Voor een veilige daktoetreding heeft Vertic altijd een oplossing om veilig op het dak te kunnen komen zoals kooiladders, gevelladders, etc. Naast een comfortabele daktoetreding zorgt het Staka dakluik ook voor een veilige daktoetreding. In het deksel van het dakluik bevindt zich een diagonale leuning waaraan men ondersteuning heeft als men tot het dak toetreedt. Daarnaast is het dakluik voorzien van gasdrukveren met automatische vergrendeling in . Van harnassen tot valblokken Wanneer u op hoogte gaat werken, zoals bijvoorbeeld op het dak of op een hoge telescoopladder, is het voor uw veiligheid van belang dat u zichzelf goed zekert.


Mocht u dan onverhoopt uitglijden en een val maken, wordt u opgevangen door een valbeveiligingssysteem. Producten voor daktoetreding en veilig werken op het dak. Dakveiligheid is vooruit kijken. Vanzelfsprekend zijn al onze producten uitvoerig getest en gecertificeerd conform de . Het FWR uitstap dakraam van Fakro is dakraam bedoeld voor daktoetreding , voorzien van geïsoleerd glas. Dit dakraam is links en rechts scharnierend leverbaar.


Ladders en trappen voor professionals in bouw, industrie, schoonmaak, fruitteelt en brandweer. Ook maatwerk klimmaterialen en valbeveiliging.

Nationale en Europese eisen maken de veiligheid bij daktoetreding steeds belangrijker. De veiligste weg naar het dak gaat door een gebouw. Een dakluik biedt hier de oplossing.


Excellent lichtkoepel van Skylux met daktoegang zijn uitgevoerd met gasdrukveren, de Skylux dakbetreding units zijn er ook voor nieuwbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts