woensdag 23 mei 2018

Lelijke buitenmuur bekleden

Ontdek en bewaar ideeën over Tuinmuur op Pinterest. Meer ideeën over Tuinfeest verlichting, Tuin kaarsen en Achtertuin verlichting. Afbeeldingsresultaat voor lelijke buitenmuur bekleden. Lelijke muur in de tuin verbergen.


Planten zijn een voor de hand liggende keuze om tegen een lelijke tuinmuur te zetten.

Men kan een lelijke muur ook verbergen door hem te bekleden. Houten latten kunnen een zeer mooi effect geven. Men kan de latten horizontaal of verticaal plaatsen naargelang . Trachelospermum jasminoides is een wintergroene klimplant met witte, geurende bloemen. Advertentie - Lees hieronder verder. Met een nieuwe serre, zou er ook een nieuwe wandbekleding komen.


Waarschijnlijk is het huidige hout wel aan vervanging toe.

Wat is een goede bekleding die aantrekkelijk en onderhoudsvrij is? Opnieuw hout kan, de wandoppervlakte wordt door een serre (al dan niet met aflopend dak) al veel kleiner. Hiervoor zou ik het liefst bekleden met hout zoals de afbeeldingen die ik eraan toegevoegd heb. Ik vind dit een typische muur om te kaleien. Het is ín, mooi en makkelijk zelf uit te voeren: een laagje kalei kan een oude tuinmuur of verweerde gevelsteen helemaal terug opfleuren.


Daarnaast bescherm je ook het voegwerk van de muur. Het ontbreken van een druiprand in een eventuele deksteen, geeft vaak lelijke donkere strepen. Een oude autoband hoeft niet perse een lastige sta-in-de-weg te zijn. Je kunt hem gewoon ophangen aan de muur of schutting en je gebruikt hem als een bloembak. Het ziet er fantastisch uit, het is simpel en het is vrijwel gratis!


Autobanden - recapturedcharm. Hallo,Vorig jaar werd er op het stuk grond naast ons huis een nieuwbouw geplaatst, met als gevolg een gedrocht van een mandelige muur op de grens met onze tuin. Nu zouden we die muur zoveel mogelijk willen verbergen, maar de klassieke manier met klimop is niet mogelijk, aangezien het niet onze . Ik zou wel iets duurzaams willen, dus geen stof of zoiets.


Iets wat enkele jaren meegaat tot ik de middelen heb voor een duurdere bekleding. Toegevoegd na uur: de muur staat onder een afdak, dus er komt weinig licht bij.

Chic Modern Garden Chelsea More. Sommige tuinen hebben wat privacy nodig. Het plaatsen van een leiboomconstructie biedt hier een uitweg. Vandaar mijn nieuwe idee: de muur bekleden met kunstgras.


Probleem bij een buitenmuur stucen (ook wel stuken) was altijd optrekkend vocht en het loslaten van het stucwerk. Die lelijke tuinmuur camoufleren kan aan de hand van deze oplossingen. Daarom hebben we hier creatieve . Wetenschappers hebben ook aangetoond dat verticale tuinen de steden in de zomer tot graden kunnen doen afkoelen, omdat de betonnen muren minder zonnewarmte gaan opslaan. Perfect voor wie vanaf het terras of vanuit de woonkamer uitkijkt op . Dat helpt me echt om ook andere mogelijkheden te bekijken.


De bloembakken hebben me op een idee gebracht. Onze tuin is nogal smal en ik wil zo weinig mogelijk ruimte verliezen, maar wat groen is idd toch ook wel mooi. Waar bestaat de achterwand nu dan uit? Dan zou je ook allerlei leuke plantenbakken kunnen ophangen misschien?


Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post. Simpel en goedkoop is het om een lelijke muur te bekleden met . Na het afbreken van een achterbouw kijken we aan op een lelijke scheidingsmuur met de buren. De stenen zijn broos en van slechte kwaliteit en brokkelen af.


Ook de (oude, zanderige) voegen zitten los. Wat stelt u voor als goedkoopste oplossing om deze muur te bekleden ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts