donderdag 31 mei 2018

Renovatie spouwankers

De spouwankers van Plaka Nederland van hoogwaardige kwaliteit. UNI-HSB spouwankers , slagspouwankers of boorspouwankers voor renovatie , metselwerk of houtskeletbouw. De ankers zijn ontworpen om met evenredige snijlijn te verankeren, de anker baant zich een natuurlijke weg in de meeste gevelmaterialen. Bij ongeveer van deze panden is de verankering aangetast en functioneert deze niet goe of zelfs helemaal niet meer.


Het is in Nederland slecht gesteld met de kwaliteit van metselwerk buitenbladen. Uniek concept Door als enige het herstel van de spouwmuurankers samen met het .

VBS-M renovatie spouwanker. Bij oudere woningen met spouwmuren komt het wel vaker voor dat de spouwankers aangetast zijn. Daardoor is het buitenblad niet langer goed bevestigd aan het binnenblad en dat zorgt voor gevaarlijke barsten of zelfs loskomende geveldelen. We hebben een potentieel veiligheidsprobleem rondom risicovolle gebouwen. Met name na-oorlogse flats met kopgevels van doorgaand metselwerk die tot en met de jaren zeventig werden gebouwd en waar de spouwankers door corrosie aangetast zijn, vormen een risico.


De renovatie spouwankers worden compleet voorgemonteerd gelever waardoor ze snel en eenvoudig vanaf de buitenzijde van het gebouw geplaatst kunnen worden. Een speciale coating op het spreidelement voor het binnenspouwblad zorgt voor een soepele, low friction bevestiging met een consistente expansie bij . Aangetaste spouwankers , een verborgen gevaar! Gratis risico-inventarisatie voor het vervangen van uw spouwmuurankers.

Lees meer over spouwanker renovatie ? Wat is een renovatie spouwanker of renovatieanker? Wat doet een renovatie spouwanker ? Hoe werkt een renovatie spouwanker ? De relatief slanke spouwmuren worden voor de stabiliteit door middel van spouwankers met elkaar verbonden. Spouwankers hebben derhalve een . Deze groep spouwankers zijn bijzonder omdat de draagmechanismen in veel gevallen afwijken van . Omschrijving Voor het verbinden van binnen- en buiten spouwbladen in een bestaande situatie heeft Reconex de spiraalvormige mm renovatie spouwanker.


Deze ankers zijn verkrijgbaar in diverse lengtes. Thor Helical Air Twist renovatie spouwankers. Het spouwanker dient altijd afwaterend naar het buitenblad geplaatst te worden. Het UNI-boorspouwanker kan ook gebruikt worden in combinatie met de UNI- perfoplug.


Stap 1: Positie bepalen spouwanker. Op de afgetekende positie een gat boren. De RenoTwist renovatie spouwankers zijn ontworpen om duurzame betrouwbare verankering te kunnen bewerkstelligen.


De essentiƫle functionaliteit die naast de primaire functies om trek- en drukspanning over te dragen naar de hoofddraagconstructies, overtreffen de prestaties waaraan verankeringssystemen dienen te. Veel gemetselde gevels in Nederland voldoen niet meer aan de veiligheidseisen. Voor constructieve verbetering aan uw gevel bent u bij Pluimers op juiste adres.

Wij zijn uw aanspreekpunt voor het aanbrengen van renovatie spouwankers , scheurherstel en gevelverbetering in combinatie met isoleren. Als de verankering van uw pand is aangetast, dan functioneert deze niet goed. Laat Total Wall uw spouwankers renoveren om de veiligheid weer te garanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts