woensdag 16 mei 2018

Hor bovenraam

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Een inzethor is een ideale hor voor ramen die naar binnen opendraaien en kunnen kiepen. De inzethorren zijn gemaakt van hoogstaand materiaal. Het gaas gaat lang mee en de inzethorren bezitten een dunne flens waardoor deze geklemd wordt tussen het raam. Kwaliteit horren op maat voor uw raam of deur met hoge korting!


Bestel eenvoudig via onze configurator.

Een raamhor is de manier om frisse lucht in huis te krijgen en insecten buiten te houden. De raamhorren zijn op verschillende manieren te monteren. Zoals met een rolsysteem, hiermee kun je de raamhor eenvoudig omhoog en omlaag bewegen.


Of met klittenband en een magnetische strip. Onze raamhorren zijn uniek op het gebied van bevestiging, afwerking, flexibiliteit, dikte (mm), lage prijs, en de mogelijkheid om de hor te gebruiken in combinatie met alle raam uitzetijzers (uitzetters). De hor is hierdoor ook weer . Wij leveren ook naar België en in overleg ook naar andere landen binnen Europa.


Flexibele raam Horren met magneetbevestiging, geschikt voor ramen met uitzetijzers - goedkoper - Verkrijgbaar in vele afwerkingen - Dunne Horren , dus ook geschikt achter rolgordijn of jaloezieën. Ook te monteren voor schuine ( Velux) Ramen.

Eenvoudig open te houden, dus makkelijk je dekbed luchten. Maar zoemende, stekende of bijtende insecten wil je natuurlijk niet binnen hebben. Raamhorren zorgen ervoor dat geen beestje ongewenst binnenvliegt. Dat kan met een goede hor voor je raam of deur.


Naast de goede maat, is het belangrijk dat je de hor kiest, die past bij hoe je hem gaat gebruiken. Bij Praxis vind je verschillende hordeuren en raamhorren, ook speciale horren voor je dakraam, schuifpui en draaikiepraam. Met een hor hoef je in ieder geval geen gebruik te . Het plaatsen van de inzethor gebeurt van binnenuit en zonder gereedschap (kind kan de was doen). U wilt uw eigen raamhorren en inzethorren maken?


Dan bent u hier bij Horrenbouw op de juiste pagina beland. Horrenbouw levert alle soorten profielen, alle soorten gaas en alle benodigde onderdelen welke u nodig heeft om uw eigen horren te maken. Voor elk type raam biedt Hamstra een passende oplossing in duurzaam aluminium of kunststof.


Wanneer u zelf horren wilt maken heeft u . Daarbij is er een ruime keuze in vorm en kleur en van eenvoudig tot geavanceerd. Rolhorren en plisséhorren voor ramen hebben een minimale breedte van centimeter. Vaste horren zijn precies zo klein te maken als je wil.


Ik ben me suf aan het googelen, maar ik kan nergens horren vinden die geschikt zijn voor dit soort ramen en die ook nog een beetje betaalbaar zijn. Ik zit met een probleem betreft horren !

Ik wil horren voor mijn ramen hebben, tegen de vliegen, muggen maar ze moeten ook katproof zijn. Bent u op zoek naar een hor of verduistering voor uw caravanraam of dakluik. Kom naar De Wit in Schijndel of bestel direct in de webwinkel. U heeft keuze uit twee typen Plissé hordeuren.


Bij beiden is het gaas duidelijk zichtbaar en gevouwen. De Plissé hordeur valt op door de geruisloze bediening en het moderne design. Bovendien zijn de rolluiken zo dicht aan het raam bevestig dat men hiertussen geen hor kan monteren.


Aangezien wij toch een muskietengaas nodig hebben, kwam ik op het idee magneten te gebruiken. Aangezien het kozijn van aluminium is gemaakt en magneten zodoende geen houvast vinden, leek mij zelfklevend . De voorzethor monteert u tijdens het seizoen op het vaste kozijn aan binnen- of buitenzijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts