maandag 5 maart 2018

Showroom tegels

Onze schitterende showroom is onlangs uitgebreid naar 7m2. Dankzij de 1vloervlakken keramische tegels en vloervlakken natuursteen kunnen particulieren, aannemers en architecten volop inspiratie op doen. Ook onze ruime collectie wandtegels zijn hier te bekijken. Ons verkoopteam staat klaar om u van advies . ALTIJD NIEUWE PRODUCTEN EN AANBIEDINGEN.


Tegels in alle prijsklassen.

Bij Wout vindt u binnen elk budget de juiste tegel. Kijk rond op onze website of bezoek onze showroom. Middag Leerdam kunt u het complete pakker aanbieden, van slopen tot voegen.


BMN bouwmaterialen showrooms bieden een ruime keuze keukens, tegels en sanitair. Onze tegelshowroom beslaat een oppervlakte van meer dan 5m hier vindt u een speciaal geselecteerd assortiment wandtegels , vloertegels , mozaiĆ«ktegels, cementtegels, porcelanosa tegels en steenstrips in allerlei kleuren en maten. Veel van onze klanten laten ons weten dat het assortiment met . Een dergelijke showroom is niet alleen uniek, ook de tentoongestelde collectie tegels is uniek.


De keus in kleuren, soorten en maten is groter dan waar ook, maar ook zijn er tegels te vinden die nergens anders worden tentoongesteld.

Laat u verbluffen door ons grote assortiment vloertegels en houtlooktegels in onze mooie showroom in het hartje van IJsselstein dichtbij Utrecht. Gaat u binnenkort tegels kopen voor uw badkamer, woonkamer of andere ruimte in huis? Bij ons vindt u goedkope tegels van de hoogste kwaliteit in alle stijlen, soorten en formaten tegen de scherpste prijs. Van grote tegels tot aan muurstrips. Wij bieden een ruim assortiment populaire formaten . In vele complete badkamers laten we u zien wat de laatste trends zijn op het gebied van badkamers.


Mooie badmeubelen, inloopdouches, kranen. Nieuw: Showroom met een zeer uitgebreid assortiment aan tegels. Op het gebied van tegels is er veel mogelijk.


Verschillende soorten en vormen tegels , tegels voor de wand en tegels voor de vloer. Uw persoonlijke voorkeur is natuurlijk het belangrijkste bij de keuze voor een tegel. Wij hebben veel ervaring met de installatie van sanitair en tegels in de oude woningen van Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en omgeving. Woont u in Amsterdam en bent u benieuwd naar ons ruime assortiment sanitair en tegels ? U vindt onze showroom vol sanitair en tegels op minuten van Amsterdam.


In onze showroom krijgt u een goede indruk van de uiteenlopende toepassingen van vloer- en wandtegels. De acht belangrijkste tegelmerken hebben ieder een eigen presentatie-opstelling, allemaal ruim voorzien van voorbeeldmateriaal. Betegelde vloer- en wanddelen laten u het effect van een tegel.

In de showroom van de tegelhandel wordt overzichtelijk een ruim . Inspiratie nodig voor keuken, badkamer of tegels bij van Wanrooij? Ook kunnen wij uw badkamer perfect inrichten met sanitair. Chacasa Design gecertificeerd groothandel in keramische tegels I nieuwe showroom te bezichtigen op afspraak I ruim assortiment tegels I direct leverbaar.


Op zoek naar tegels voor uw badkamer, keuken, woonkamer of hal? Neem dan een kijkje in de showroom van Hoefnagel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts