woensdag 7 maart 2018

Wandbekleding badkamer

De tijd dat je enkel kon kiezen voor tegels om de muren van je badkamer af te werken is al lang vervlogen. Zo kan je naast traditionele wandtegels ook kiezen voor wandbekleding in mozaïek, waterafstotend behang, . Er bestaan tegenwoordig heel wat waterbestendige materialen voor op de wanden van de badkamer. Op deze pagina kan je de nodige inspiratie opdoen. Kies voor vochtwerende wandpanelen om je badkamer of keuken een snelle metamorfose te geven.


Zorg wel voor goede ventilatie in de ruimte om de wandplaten zo mooi mogelijk te houden.

Alle wand - en plafondplaten worden kant-en-klaar geleverd. Verdere afwerking is niet nodig. Je hoeft de panelen niet eens te . Dumapan is waterbestendige wandbekleding met tegelmotief. De watervaste wandpanelen zijn perfect als plafond en wanden in badkamers en andere vochtige ruimtes.


Kunststof wandbekleding is eenvoudig schoon te maken. Er zijn nauwelijks voegen te boenen en vuil en kalk hechten niet snel. Kortom, ideaal voor ruimtes die door gebruik snel vuil worden zoals badkamers , keukens, liftinterieurs, kleedkamers, toiletruimtes enzovoort.

Het onderhoud- en plaatsingsgemak van dit materiaal . Hebt u zin om uw badkamer te vernieuwen? Wat dacht u van een waterdichte, mooie en praktische oplossing die bovendien eenvoudig is om aan te brengen ? Dat is het geval met siermuurbekleding van vinyl. In een oogwenk ziet uw douchecabine er weer als nieuw uit. De beste wandbekleding voor je badkamer en douche? Dat hoeven niet per se tegels te zijn.


Wat de beste keuze is voor jouw badkamer lees je op O! Inloopdouches vind je in allerlei afmetingen en ook de wandbekleding is heel divers. Uiteraard moet je voldoende plaats in je badkamer hebben om een inloopdouche te installeren. In heel wat inloopdouches worden tegels gebruikt, zowel voor de vloer- als de wandbekleding. Wandpanelen zijn voornamelijk in de vorm van kunststof materiaal te verkrijgen en daarom ook erg geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer.


Deze panelen zijn er met of zonder print. De plafondpanelen zijn vaker van hout gemaakt voorzien . De kant en klare wandpanelen van Fibo-Trespo zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van de wanden in sanitaire ruimtes. Tegenwoordig kiest men voor de kant en klare wandpanelen van Fibo-Trespo.


De wandpanelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en . Zooz video: Een acryl plaat monteren als wandbekleding.

In deze video kom je te weten hoe je. Deze wandbekleding is gemakkelijk te onderhouden. Plus in esthetisch opzicht in evenveel dessins te kiezen als iedere andere wandbekleding. Voor het bekleden van de badkamer , . Op zoek naar een geschikte vloer voor je badkamer ? Ga je voor een houten vloer of tegels in de badkamer ? Een naadloze douche of een naadloze inloopdouche is de ideale afwerking voor uw douche. Er zijn verschillende materialen verkrijgbaar, in verschillende prijsklassen.


Met de huidige materialen zijn er geen beperkingen. Je badkamer is een belangrijk rustpunt in je woning. Het is dan ook essentieel om van deze ruimte een leuke, . Waterproof PVC panelen - Ideaal voor de badkamer. Met PVC wand - en plafondpanelen kunt u eenvoudig een perfect afgewerkte wand of plafond plaatsen. De panelen zijn 1 watervast en dus ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.


Het oppervlak is duurzaam en verkleurt niet. Niet als je het doet met kunststofpanelen. Deze Dumawall wandbekleding vind je bij Praxis en kan je zowel op oude tegels bevestigen als op een vlakke achterwan gewoon met montagelijm. In tegenstelling tot bij echte tegels heb je nu geen gedoe met . Wist je trouwens dat de Decoramic wandtegels van Deceuninck heel eenvoudig te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts