vrijdag 9 maart 2018

Water onder laminaat gekomen

Is er ook een kleine hoeveelheid water onder het laminaat terecht gekomen ? Dan is het van belang om dit water weg te drogen. Soms kan bij kliklaminaat eenvoudig een gedeelte van het laminaat worden los gehaald. Gewoon goed verluchten en laten drogen.


Ook al trekt laminaat beetje krom, dat kan ook terug beteren. Ik had in appartement een keer heel de keuken onder water Door lekkage bovenburen.

Is gewoon goed gekomen zonder schimmel. Vocht onder laminaatvloer. Na lekkage komt water via naden naar boven als je op het laminaat staat. Laminaat zelf is nog niet gekruld. Er zit onder het laminaat en de ondervloer een betonnen vloer.


De hele hal en de halve woonkamer waren onder water gelopen. Het bleek onder de toiletpot vandaan te komen. Speciaal bedrijf erbij gekomen.

Totaal verstopping van het riool. Er is ontzettend veel water op de laminaatvloer gekomen. Water op laminaat, hoe laat ik de vloer zo onbeschadigd mogelijk. Heeft u uw laminaatvloer ook altijd netjes lichtvochtig gereinig nooit zeep of afwasmiddel in het water gedaan bij het wassen om er maar voor te zorgen dat er geen water in naden komt?


Beste gebruikers,Mijn wasmachine heeft flink gelekt waardoor het laminaat bol getrokken is. Waar het water niet is gekomen , heeft u geen schade, en dus geen vergoeding. Ik ben bang dat het water zonder dat men het wist onder de vloer is gelopen, de schade in de keuken hersteld maar niet wetende dat er water onder de laminaat vloer is gekomen. Sorry ik kan begrijpen dat u . Er lag ook water onder het laminaat , dit konden we niet opdweilen.


Wij hebben schade, na lekkage van douchecabine, moeten verhalen bij de opstalverzekering, omdat laminaat nagelvast aan huis zit en geen . Uiteindelijk was op de bovenverdieping het laminaat verpest maar ook in de bijkeuken onder de badkamer. Het water was langs de verwarmingsbuizen gelopen en zo ook beneden terecht gekomen. Maar de volgende dag nog meer verrassingen, het laminaat is omhoog gekomen en beschadigt en ik denk de onderlaag helmaal sopsop. Hij heeft het allemaal keurig terug gekregen van de verzekering.


In de woonkamer ligt laminaat , daaronder een ondervloer met gaatjes, om de verwarming een kans te geven, en daaronder plastic. Nou dat is niet helemaal waar. We hebben ondertussen ook nog lekkage gehad bij de schuifpui, waardoor er waarschijnlijk nog meer water naar binnen is gekomen.

Wanneer er toch water onder een deel van de vloer, bijvoorbeeld laminaat , is gekomen , dan neem je dat deel best zo snel mogelijk weg, om die plaats te drogen met de bouwdrogers of ontvochtigers van Delex. Let wel op de juiste instelling van de relatieve vochtigheid om eventuele verdere schade te voorkomen. Ik heb ook de indruk dat een deel van het water aan het terugvloeien is onder de parket naar het midden van de keuken (hier en daar zie ik water tussen de voegen).


Ik heb naar mijn parketteur gebeld om te melden dat de kopse kant van een aantal planken een heel klein beetje naar boven gekomen is. Omdat laminaat zwevend gelegd . Ontbrekend: gekomen Pechvogel van de week! Indien u geen grote waterlekkage hebt gehad (zoiets als een wasmachine die overloopt) en u hebt last van een hele vochtige vloer, waarbij bijvoorbeeld het.


Binnen een tijdsbestek van slechts enkele maanden kunt u door een vochtige vloer last krijgen van schimmel onder de vloerbedekking, laminaat , houtdelen of. Toch, zodra er iets op de vloer ligt wordt het daaronder weer nat. Een dampfolie zorgt ervoor dat vocht van onderaf de ondervloer de vloer niet kan bereiken. Als hier een aantal dagen tussen zit, dan krijgt het vocht dat is vrijgekomen door de werkzaamheden de tijd om de ruimte te verlaten.


Soms komt er wel eens wat water op de grond door bijvoorbeeld een omgevallen glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts