maandag 5 maart 2018

Marothaan vloer

Marothaan vloercoating biedt een vloerafwerking die bijzonder slijtvast en eenvoudig te onderhouden is. Strooi na twee uur (bij 20°C) de vloer in met Mandurax korrels (ca Ongeveer uur (bij 20°C) na het aanbrengen van Marothaan kan de vloer van een anti-slip laag voorzien worden met Marocoat. Vista Aqua 2K PU Clear transparante lak voor wanden en vloeren HOOGGLANS of ZIJDEGLANS per set. Met deze handleiding kan je eenvoudig zelf een epoxy vloercoating aanbrengen.


Simson Primer 209A kg met kg verharder. Daarnaast heeft het ook hoge chemicaliën resistentie waardoor het materiaal een lange levensduur heeft.

De polyurethaan gietvloer, of PU vloer is een kunststof gietvloer die erg geschikt is voor woongebruik. De vloer is poriëndicht en werkt scheuroverbruggend op de onderlaag. Deze vloer is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Let bij het kiezen van de gietvloer goed op de UV-bestendigheid van de materialen.


Zelf een epoxyvloer of gietvloer aanleggen? Wij leveren ook in België. Bostik biedt één van de grootste en meest innovatieve assortimenten lijmen en kitten aan van professionele kwaliteit, die wereldwijd gebruikt worden door miljoenen architecten, designers, parketteurs, vloerleggers en aannemers.


Als internationale en toonaangevende specialist op het gebied van de . Voor het verwarmen van de vloer wordt gebruik gemaakt van 2Volt of 4Volt verwarmingselementen, welke nadien worden afgegoten met Marothaan , hierdoor wordt hete lucht verwarming overbodig.

In opdracht van Theo Mulder karrosseriebouw en TRS zijn reeds meerdere wagens hiermee naar tevredenheid . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Contactpersoon, de heer M. Rapportnummer meetrapport, CINTEC 5. De vloer kan bestaan uit : een aluminium zelfdragende vloer , hardhouten of een slijtvaste platen vloer , stalen platen vloer of een hygiënische marothaan gietvloer met lichte of ruwe antislip laag. Het interieur kan worden voorzien van een houten of aluminium lat om lat betimmering, bindrails of stootranden op de gewenste . Nieuwe vloer marothaan gegoten in Renault master bus! Verharder voor Marothaan , ons art.


Basismateriaal: MDI, vloeibaar, donkerbruin. Deze website maakt gebruik van cookies. Klik HIER voor meer informatie. Complete 1-as gestuurde plywood oplegger met zowel de XL norm op de opbouw als de laadklep.


Opbouw is voorzien van een vloeistof dichte marothaan vloer , rijen opgebouwde bindrails, ventilatie rooster, ADR uitrusting, centrale smering en een roestvrij stalen kist met glijslede . Marothaan is wereldwijd de eerste slijtvaste vloercoating die naadloos in trailers en andere voertuigen kan worden aangebracht. Marothaan vloeren hebben een lage rolweerstand voor palletwagens en rolcontainers en zijn goedgekeurd voor voedseltransport. Tevens voldoen de vloeren aan de gestelde . De speciale carrosserie is voorzien van: – Vier grote zijdeuren voor uitladen van goederen aan de zijkant – Dhollandia laadklep onderbouw – Binnenbediening laadklep – Gladde kunststof vloer ( marothaan ) voor gemakkelijk verschuiven lading – LED aanstraalverlichting voor achteruitrijden.


Meer maatwerk carrosserieën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts