donderdag 8 maart 2018

Glazen schuifdeur in wand

Plaatsbesparende glazen schuifdeuren. U hoeft dus geen uitzwaairuimte te voorzien rond uw deur. Geen wonder dat glazen schuifdeuren razend populair zijn in privé- en . Een inbouw schuifdeur is het toppunt van integratie.


Er is wel wat werk voor nodig om dit doel te bereiken. In een holle wand dient eerst een special frame ingebouwd te worden waarin de deur uiteindelijk kan schuiven.

Het frame wat wij hiervoor gebruiken heet Essential en is van de fabrikant Scrigno. Afwerking Xinnix voor strakke gestucte afwerking. Afgewerkt muurdikte met deze set is 1mm. Specials voor glazen schuifdeuren. Artikelnummer: X5-XINNIX-30.


De schuifdeuren van DM-Line bieden je eindeloze mogelijkheden om flexibel ruimtes in te delen of om maatkasten af te sluiten. Kies je voor een strakke elegante schuifdeurwand in glas of ben je . De Spin schuifdeuren in de wand zijn uitgerust met Rimadesio? Een exclusieve ontwikkeling die een geheel nieuwe benadering van het open-en-sluit mechanisme weerspiegelt.

De essentie van het Spin-ontwerp is hetzelfde consequ. Met een glazen schuifwand geeft u uw binnenruimte een stijlvolle en vooral luxe uitstraling. Glazen schuifwanden op maat. Creëer een immens ruimtegevoel of, net omgekeer privacy met een glazen schuifdeur of schuifwand.


Helder, mat, gekleurd glas. We helpen je bij je keuze. Om problemen met situaties waarbij de schuifdeuren tussen muren schuiven op voorhand te ondervangen, werd een railsysteem ontwikkeld waarbij de schuifwand uitgenomen kan worden aan één zijde, in het deurgat, er hoeven dus nooit zaken tussen de muren afgesteld of vervangen te worden! Ze wordt naar keuze naturel of zwart geanodiseerd.


Het schuifdeursysteem kan ook volledig in de wand ingewerkt worden, maar wordt niet in een totaalpakket met een wandconstructie aangeboden. Het hoogwaardige railsysteem kan glazen schuifpanelen tot wel 125kg aan. Er is geen zichtbare vloergeleiding of onderrail.


Een glazen schuifdeur van Fit-in Glas kan immers wegvallen in een wand of langs de muur lopen. Een schuifdeur die open staat, neemt vrijwel geen ruimte in, zoals een reguliere deur. Er zijn vele types met alle hun eigen functionaliteiten en uiterlijk. Een houten deurpaneel waar ruitjes in zitten, is dan al een uitkomst, maar een hele glazen schuifdeur biedt natuurlijk nog veel meer lichtdoorlaat.


Als het even kan is het aan te raden om te kiezen voor een glazen schuifdeur die in de wand verdwijnt. Hierdoor kan je je muren gewoon blijven gebruiken om iets tegenaan te . Appartementen, woonzorgaccommodaties, één- en tweepersoons woonruimte en levensloopbestendige woningen vragen om slimme ruimtelijke oplossingen.

Svedex biedt u de keuze uit verschillende in de wand en voor de wand schuifdeursystemen. Er is voor elke ruimte en elke bouwkundige . Met glazen schuifdeur Boris haalt u een stoer schuifdeursysteem in huis. Schuifdeur Olaf heeft een railsysteem dat netjes is weggewerkt achter een aluminium kap. Wanneer je toch een glazen deur of wand hebt tussen een verwarmde en een niet-verwarmde ruimte, dan blijven de warmteverliezen vast en zeker binnen de perken. Dat stellen we zelf dagelijks vast in de toonzaal van Thermac.


Onze toonzaal wordt van een onverwarmde doorgang afgesloten met een glazen schuifdeur. Veelzijdig, elegant en transparant. Total Glas vouw- en schuifdeuren brengen functie en design samen.


Door toepassing van schuifdeuren en mobiele glazen wanden kunt u ruimtes verbinden, verdelen of tijdelijk afsluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts