maandag 7 maart 2016

Van eijk shutters

Op zoek naar unieke raamdecoratie? Van Eyck shutters is specialist op het gebied van shutters. Onze shutters worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor elk raam in elke ruimte. Benieuwd naar úw mogelijkheden?


Bekijk hier onze shutters!

Neem nu nog contact op voor gratis en vrijblijvend advies aan huis. Inspiratie opdoen binnen de wereld van shutters? Een bijzonder alternatief voor jaloezieën of gordijnen. Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden u zonodig alle privacy. Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen.


Klassiek, barok, modern, landelijk… shutters passen in ieder interieur. U kunt ze namelijk helemaal naar wens samenstellen met .

Als specialist kennen wij. Welke inrichting u ook heeft. U vindt ons op vele beurzen op het gebied. Met deze unieke vorm van raamdecoratie regelt u op elk gewenst moment van de dag de juiste mate van lichtinval.


Hierdoor wordt uw interieur sfeervoller en stijlvoller. Sectoren, Uw huis - bouw en renovatie. Gegevens verstrekt door de exposant, . Deze houten raamdecoratie is tevens te gebruiken als zonwering en isolatie.


Weert ligt op de grens van Noord-Brabant, Nederlands Limburg en Belgisch Limburg, onder de rook van . Aan de rand van natuurgebied de Maashorst ligt deze nieuw gebouwde, eigentijdse boerderij. Het rieten dak, zwart hout en schuine hoge ramen maken het tot een authentiek familiehuis. Blijken beiden Nederlands te zijn. JASNO shutters combineren uitstekend . Wij hebben er net besteld voor de slaapkamer en keuken. Leuk, mooi, maar niet erg goedkoop.


Eijk Persoonlijk Woonadvies Van.

Uw huis is een omgeving die ruimte laat voor uw eigen smaak en ideeën. Want uw eigen ideeën, voorkeuren en stLees meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts