donderdag 3 maart 2016

Plexiglas kappen

Kappen voor architecten voor maquettes. Deze beschermkap van plexiglas is een mooie maquettekap, vitrinekap of winkel display. De kap wordt ingezet als museumstol of museumvitrine.


Voor het beschermen van uw kunst. De zijkanten en bovenkant worden netjes verlijm zodat u naadloze hoeken krijgen. U kunt de kappen ook als aquarium gebruiken.

Damme Kunststoffen is het adres voor plexiglas stofkappen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan plexiglas presentatie kappen in verschillende afmetingen. Onze stofkappen zijn ideaal om producten in te presenteren, maar worden ook vaak toegepast om een product te beschermen tegen . Lasersnijden cnc frezen vervormen e. Plexi -line is specialist in het op maat maken en bewerken van materialen.


Voldoen de standaard heldere, plexiglas of perpspex bakken, kubussen of stofkappen niet aan de door u gewenste afmeting? En bent u op zoek naar een stofkap of acrylaat bak op maat. De kappen kunnen zowel verlijmd als gelast worden.

De verschillende merknamen waaronder dit product wordt verkocht zijn functioneel welhaast identiek aan elkaar. Eiso Bergsma levert al deze producten en merken op maat en in alle denkbare vormen. Machinekappen worden de laatste tijd veel gemaakt met plexiglas.


Mocht je een nieuw machinekap nodig hebben dan kunt u het op . Let wel op binnen of buiten maten. Waken een museumkap voor u. Wij maken stofkappen van museum kwaliteit. Gratis op maat zagen, dagen levertijd. Ook maatwerk helder, opaal, mat en gekleurd plexiglas. Plexiglas goedkoop online kopen: vanaf € 2per m2.


Plexi -Shop kan zowel platen op maat zagen als bewerkingen doen op kunststof. Onze kubussen en kappen worden geproduceerd uit glashelder acrylaat en worden voornamelijk gebruikt om producten in of juist op de kubus te presenteren. Wij kunnen alles maken wat u nodig heeft. Wat is dan beter dan een prachtige mini-vitrine zoals een stolp of plexiglas kubus.


Of juist een kap die precies op maat is . De plexiglas beschermkap (zijkanten en bovenzijde dicht) wordt gemaakt van 4mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts