woensdag 6 januari 2016

Staalkabel 8mm

Staalkabels online webshop - rvs verzinkt en geplastificeerd. Deze kabel heeft 7xstrengs en maar liefst een treksterkte van 3. Geschikt voor algemene toepassingen. Hoogwaardige verzinkte 8mm staalkabel voor lieren.


Er zijn nog geen beoordelingen.

Only logged in customers who have purchased this product . STAALKABEL VERZINKT EN GEPLASTIFICEERD 6- MM. Prijs vanaf: € Excl. Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Facom Kabelkniptang staalkabel 8mm tang.


De Facom Kabelkniptang staalkabel 8mm is al verkrijgbaar v. Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Beschikbaarheid: In voorraad. Inhoud per verpakking: Meter.

U kunt hier een account aanvragen. Montage-instructies op de kabel lijn. Duw de arm omhoog samen met de safety lever duw de kabel in de veiligheid hendel. Staaldraad verzinkt wat geschikt is voor algemene toepassingen. Universeel Lierkabel Ø 8mm met haak lengte 8. Merk: Type: lengte 12meter, kabeldiameter 12mm.


Als een volledig stalen constructie geeft de stalen kern maximale stabiliteit en sterkte. De lierkabel is in gebruik bijzonder robuust en . Contact Klanten-service Like ons op facebook. Bezoek onze winkel te Buggenhout. TE GEBRUIKEN VOOROEM REFERENTIE GEWICHT: 12.


Puntkous voor staalkabel 8mm , verzinkt. Wire Rope (Steel Core) - Ø8mm x 110m. L: Please refer to Catalogue for full details.


Deze staaldraa is zeer stevig en sterk en in combinatie met de Zipper belastbaar tot kg per koord. Middels de gepatenteerde cobra haak wordt de staalkabel er niet vanaf de zijkant ingeschoven, maar eenvoudig op iedere gewenste plaats in de rail gehaakt.

De draad heeft een dikte van mm en een maximale . De lengte van de schaar is cm. Messen inductief gehar armen rood gelakt en pvc grepen. Copper round Ferrules - 8mm.


Gerelateerde producten: CORSO balkklemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts