woensdag 6 januari 2016

Gietvloer m2 prijs

Er zijn vele soorten gietvloeren en er zijn diverse manieren waarop een gietvloer geplaatst kan worden. In dit artikel lees je welke factoren de prijs van een gietvloer bepalen en. Een gietvloer prijs wordt berekend op basis van een aantal factoren. Voor een exacte gietvloer prijs mvraagt u een vrijblijvende offerte aan.


Voor de kleur van je gietvloer kan je kiezen uit een breed pallet.

Daar is geen meerprijs aan verbonden,” weet Maes. Je kan zelfs in verschillende kleuren werken voor verschillende ruimtes. Hetzelfde geldt voor de gietvloer doorleggen in de keuken.


Dit geeft niet alleen een eenheid in het uiterlijk van de woning met dezelfde vloerafwerking maar ook een lagere prijs per m2. In de keuken kan deze harde vloer tegen een stootje. Bijna niets kan niet met een nat doekje snel weg gewreven worden. De gietvloer kosten zijn afhankelijk van het aantal mvloeroppervlakte.


De kosten van een gietvloer worden berekend per vierkante meter.

Dit geldt alleen voor gietvloeren vanaf m2. Gietvloeren vanaf vierkante meter worden per mberekend. Benieuwd naar de prijs voor een gietvloer of epoxyvloer? Zie het verschil doe het zelf of laten leggen.


Op deze pagina geven wij u alle informatie die u moet weten over gietvloeren en de mogelijkheden. Een scherpe prijs voor uw nieuwe gietvloer. Lees snel het prijsoverzicht. U heeft al een moderne gietvloer vanaf € 4- per vierkante meter.


Vraag een gratis offerte aan. Bereken gemakkelijk en snel de gietvloer kosten. Ben je nog aan het oriƫnteren en wil je geen offerte aanvragen, ook al is die geheel vrijblijvend?


Bekijk dan op deze pagina de prijzen voor een gietvloer. Een voordeel van dit type gietvloer is dat het goedkoper is dan polyurethaan en dat het in een hoogglans afwerking te verkrijgen is. Vloerverwarming is bij epoxy niet mogelijk i. Prijs : 70- 1euro per m(incl. plaatsing).


Bij Flowresin rekenen we voor iedere gietvloer een prijs per m, maar dat is geen vaste prijs per m2.

Ontdek hier meer over epoxyvloeren. Hoe groter de ruimte is waar u een gietvloer wilt laten aanbrengen, hoe minder u namelijk betaalt. Dat maakt gietvloeren extra aantrekkelijk voor met name zakelijke toepassingen. Showrooms, winkels en kantoorpanden . Wilt u weten wat de kosten zijn van het aanleggen van een gietvloer per m? Kiest u voor een epoxy- of een PU gietvloer ? Welk type coating is het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts