woensdag 13 januari 2016

Tegelhandel lommel

Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal. Engelen Vloer - en Tegelhandel bvba. Iedere klant wordt op een eerlijke, vriendelijke maar zeker professionele manier bijgestaan in de keuzes op gebied van tegels, bestratingen of laminaat.


Voor dat u advies wenst krijgt u alle tijd om eens rustig door . Kwanten Tegelhandel is uw betrouwbare partner in kwaliteitsvolle vloeren en tegels in Limburg.

Contactinformatie, telefoon, e-mail, adres. Eerste zondag van de maand gesloten. Openingsuren, adres en telefoon.


Voor meer info over vloeren, tegels en parket in Lommel bezoek onze website bouweninLommel. Of van alle andere bedrijven uit de sector Bouwmaterialen, verkoop. Eerst en vooral heten we u van harte welkom op de vernieuwde website van Lagrange Vloeren.


Met meer dan dertig jaar ervaring is het familiebedrijf Lagrange nv uitgegroeid tot een vaste waarde op zowel de particuliere als professionele markt.

In onze ruime showroom vindt u onder andere gerenommeerde en . Staatsbla balans, zaakvoerders, BTW nummer,. Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt. TEGELOUTLET staat garant voor een constante evolutie en vernieuwing. Lommen Tegels en Sanitair in Someren. Uw tegels en sanitair, onze kwaliteit.


Wij richten onze werkzaamheden, het aanbrengen van tegelwerken en sanitair, hoofdzakelijk op de particuliere nieuwbouw, verbouwingen en . Deze winkel is geplaatst in de categorie Tegels, Vloeren. Welkom op onze website, hier kan u onze producten en realisaties bekijken. Wand- en vloertegels, volledige badkamerrenovaties of parket en laminaat, Van Calster is uw partner voor uw nieuwe interieur!


En steeds aan de laagste prijs, kom langs en vergelijk. Bij Impermo vindt u het grootste aanbod tegels van de Benelux. Vangeneugden NV Tegelhandel.


Ook voor natuursteen, parket of laminaat kan u bij ons terecht. Elke dag blij met je keuze.

Wanneer je bouwmaterialen en gereedschappen bij Bouwpunt koopt, ben je zeker van topkwaliteit, correcte prijzen en deskundig plaatsingsadvies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts