maandag 11 januari 2016

Luxalon plafond monteren

Niet meegeleverd zijn: - scherp mes, bijvoorbeeld een Stanley-mes. Montagehandleiding plafondsysteem. Lees, voordat u begint, deze montagehandleiding rustig en stap voor stap door en controleer alle onderdelen voor een optimaal resultaat. Met deze montagehandleiding kunt u het plafond eenvoudig zelf monteren.


Het resultaat is een fraai en kwalitatief hoogstaand plafond. Deze montagehandleiding is voor het type 300L.

Desondanks is de werkwijze identiek. Hartelijk gefeliciteerd met uw nieuwe. Voordat u begint met monteren maakt u een indeling van uw plafond. Een Luxalon plafond bestaat uit aluminium lamellen verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen afgewerkt worden in hoogglans, mat, metallic of spiegelend.


Onze monteurs zijn allemaal officieel opgeleid bij Luxalon en in het bezit van een montage certificaat. Luxalon aluminium lamellen plafonds bestelt u online bij uw specialist Afbouwmateriaal. Aluminium plafond kliksysteem.


Een plafond van Luxalon moet . Een Alu-Led aluminium plafond is van een uitstekende kwaliteit, bereikt door een zorgvuldige behandeling in productie en uitlevering.

Neem voor de lengte van een lamel de afstand van muur tot muur vermindert met twee centimeter. De lamellen op maat maken. Schuif de lamel aan één zijde in de kantlijst, klik de lamel in de draagprofiel en schuif de lamel circa centimeter terug zodat deze in de kantlijst aan de overzijde komt te liggen. Naast de levering van een Luxalon plafond kunnen wij ook de montage voor u verzorgen. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij het Luxalon plafond voor u monteren.


Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van de aluminium Luxalon lamellen en bijbehorende verlichting. Hunter Douglas Architectural werkt samen met architecten en ontwerpers wereldwijd om bouwkundige plafonds te creëren die bijdragen aan de eisen van elk specifiek project. Zo zijn gescheurde plafonds, leidingen, buizen en elektriciteitskabels gemakkelijk weg te werken.


Wij sturen u een offerte . Daarom worden Luxalon plafonds vaak gebruikt voor renovaties van oude woningen. Het is zeer eenvoudig om Luxalon plafonds onder een schuine kap te monteren. Ook is het demonteren van de plafonds geen enkel . Gedetailleerde omschrijving: Voor de montage van luxalon plafond met spots ( door ons aangeleverd) zoeken wij iemand.


Uitvoerdatum in week in overleg. Graag alleen reageren indien je beschikt over (aantoonbare) ervaring hiermee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts