maandag 11 januari 2016

Pvc kleuren

Lees hier wat de mogelijkheden zijn en pas uw ramen precies aan op uw woonstijl. Pvc -ramen bieden je de ruimste keuze in zowel stijlen als kleuren. Ontdek onze mogelijkheden hier en probeer je favoriete kleur uit met onze kleurentester! PVC -ramen hebben verschillende troeven.


Ze zorgen niet alleen voor een uitstekende thermische en akoestische isolatie maar zijn ook veilig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Ze passen op een natuur- lijke en harmonieuze manier bij uw woning en garanderen een echte meerwaarde. Uw interieur ver- anderen was nog nooit zo makkelijk. Kleurenwaaier pvc ramen en deuren.


We hebben ook een matte gekorrelde folie in grijze tinten, zwart, crème wat zorgt voor een strakke aluminiumlook. Last but not least hebben we ook basisprofiel met een witte gladde uitvoering met of zonder . Elke kleur heeft zijn eigen RAL-kleurcode. PVC ramen en deuren zijn in tal van kleuren verkrijgbaar.

Bekijk je huis als een geheel en kies op basis daarvan de juiste kleuren , zowel voor binnen als buiten. Het systeem van RAL kleuren vormt een handig hulpmiddel om je keuze te maken. Op zoek naar pvc ramen of deuren? Ontdek dan het aanbod van Vermeulen, beschikbaar in bijna 1verschillende kleuren.


Je kan de pvc -profielen met een gekleurde Renolit-folie laten bekleden, zelfs met een verschillende kleur aan beide kanten. De volgende RAL- kleuren zijn verkrijgbaar in pvc : Wit in de massa. Waar pvc vroeger nog wat achterophinkte op vlak van uitstraling, is die achterstand vandaag ook volledig weggewerkt. Pvc profielen ogen nu erg natuurlijk en kunnen dankzij de vele mogelijkheden op vlak van kleuren naadloos in . Onze pvc ramen zijn beschikbaar in diverse standaard kleuren met hout motief.


Assortiment aan beschikbare kleuren. Daaruit bieden wij u een heel groot gamma aan. Deceuninck heeft een heel groot assortiment van kleuren in zijn gamma. Massa , Renolit, Decoroc of Omniral gekleur vind uw keuze hieronder!


In de massa gekleurde profielen zijn beschikbaar in wit, crèmewit . Maar welke mogelijkheden heb je zoal? De juiste kleur van je ramen en deuren is doorslaggevend in het uiterlijk van je woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts